„Vučićev miting 26. maja je skup nade samo za članove SNS, a svi ostali su svoja nadanja ostavili u 2012. godini“

Ostavite komentar


  1. Da DS nije bio očajan, Tadić ne bi izgubio od Nikolića,odnosno sami sebi su pucali u nogu sa koalicijom DS-SPS. Dokle god šetaju bivši DS,DSS,G17 itd Srbija sa njima ne može napred,jedino nove snage to treba podržati.

  2. ,, Зашто народ клечи пред психопатом,, Дејвид Ајк

  3. Posto se ljudi prisilom teraju na skup samounistenja sto je krivicno delo organizatora ovog skupa i mjegove sledbenike pohapsiti i na dozivtnu . Ako to neuradi policija i sudstvo ‘ onda je to obaveza naroda .

  4. A vi ste bili dobri mnogo. Do 2012 bila afera za aferom.
    Najtragicnije je da se za 30 godina nijedna nova stranka nije pojavila, sa novim pametnim ljudima. Kad je krenulo visestranacje u Srbiji 90tih, lideri si bili doktori nauka, pisci akademici. Sada neki indijanci sa privatnim diplomama koje pljuju sad, totalni cirkus. Za vreme Tadica se namnozili ti privatni fakulteti, pa bolonja sad se setio da su indijanci. Cirkus smo mi od zemlje Iislim da nam nema spasa.

  5. Срам вас било.Како не признате да бар мало боље него 2012

  6. Ниси ти никакав“pravoslavac“ти си један крезуби жућан!!!

  7. Ne pricajte glupisti. Sto bi vi, ima vas minus jedan posto i htjeli bi srbiju. E nece moci zato sti ste nesrece, placenici, uzdajnici, lopovi, antihrusti. Zamisli arbiju a na celu marinika, jwremic, sergej, boskic i milica, vidojkivic, kesic, reazni akademici i takozvana elita

  8. Da se ne pretvori ovaj skup nade u pakao nepomenika kao onomad Čaušeskuu

  9. Objavite moj komentar jednom bar!Nije ovo skup niciji nego nas.Hrabri smo samo kad se delimo a kukavice da pokazemo Siptarima koliko nas ima da smo jedinstveni i da ne damo Kosovo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.