Vujošević: Nigde nisam rekao da je Srbija jedini, već najveći krivac za to što rat nije izbegnut

Ostavite komentar


  1. Sad su svi pametni nakon 30 godina, ali tada je bilo tesko donositi odluke. I da Milosevic nije bio na celu Srbije rat je bilo tesko izbeci. Mogle su se jedino izbeci neke glupe odluke te smanjiti broj zrtava.

  2. Kapa doli Vujosevicu, niko nije cisth rukuzatrovali smo narod, treba se okrenuti radu pomalo olabavti granice nece biti lako

  3. covek je rekao istinu. zna se ko je kriv za rat u bivsu jugu. rezim milosevica i ovi koj su i dalje na vlast u srbiju.

  4. Dule ja tebe postujem kao strucnjaka iz kosarke , a ujedno sam i navijac partizana , ali nemoj da govoris da je Srbija najveci krivac za rat u Jugoslaviji , jer se ti po tom pitanju ne razumes …
    Ne slusaj Tadica jer njegova politika je Srbiju zavila u crno .Ako ti se ne svidja u Srbiji , imas tvoju C.Goru, pa izvoli …U vreme kada se otcepila Slovenija i Hrvatska ustaska ,nadleznost u JNA nije bila u rukama Srbije , vec Veljka Kadijevica i drugih …Citaj malo vise . Pozz.

  5. On se slaže. Očekujemo i ostale: „bravo“, „svaka čast“, „istina“…

  6. Sve je Vujošević tačno analizirao.
    Sada su na vlasti kvazipatriote, ali još gori i opasniji od onih iz devedesetih. To su oni trećerazredni partijski vojnici koji vuku frustracije iz tih vremena, jer ih tada niko ništa nije pitao.

  7. Svaka čast g.Vujoševiću na stavu, na hrabrosti da kaže šta misli i da izdrži napade. Da nam je više takvih ljudi…

  8. O kako je lako ostaviti anonimni komentar i praviti se pametan. Takvi ljudi su uglavnom bez škole i kulture.Internet je doneo to da svako može da kaže šta hoće…

  9. Srbija i srpski kralj su najodgovorniji sto nisu napravili Srbiju 1918te, umesto Jugoslavije nakaradne!

  10. Da bi se imalo misljenje na ovu temu, mora se imati i prethodno znanje, mora se poznavati ustavnost Jugoslavije i to u kontinuitetu, od nastanka prve Jugoslavije, do dana danasnjeg. Kad neko nema znanje, onda njegovo misljenje ne znaci nista, kao u ovom slucaju.

  11. Bas me interesuje kako bi Dule kao predsjednik Srbije 90tih godina izbjegao rat kada je rat bio neizbjezan jer su ga godinama pripremale švabe i ameri, sto se sa sadasnje distance vidi kao na dlanu???

  12. Pokojni Jovan Raskovic je jednom prilikom rekao:Dokle god se Srbi budu bavili Srbima,nece biti srece za srpstvo!Razmislite malo o ovome.

  13. E moj dule sta ti je trebalo da ulazis u zmijarnik od politike ko je Jos pravdu medju njima trazio

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.