Vujović ima kuće u Vašingtonu i vredne nekretnine

Vukosavljević osnovao firmu za lobiranje koja je ugašena 2011.
Istraživačka mreža KRIK počela da objavljuje podatke o imovini i poslovima političara

Ostavite komentar


  1. Džabe mu sve to…!!!Srbija pamti deda Avrama i njegov ceger!!On je ovim današnjim junošama ,davno u Skupštini SCG,rekao da su goli hohštapleri i lopovi!!!

  2. Podaci KRIKA su vrlo korisni jer nam dopunjuju sliku nasih politicara. Vazno je znati da li je njihova imovina stecena legalno ili ne (recimo putem korupcije i sl). Ja licno ne zavidim ljudima koji su se obogatili postenim radom. Naprotiv, pozdravljam ih i zelim da ih kod nas bude sto vise.

  3. Vujovic je dosao na vlast bogat. Sve sto su nabrojali on je posedovao pre nego sto je postao ministar. Nego sta cemo sa Djelicem ministrom koji nije imao nista a kada je sisao sa vlasti bio je tezak 20 miliona Evra. Sta sa Vlahovicem koji je stekao plac na slaviji bolje reci citav kvart na Slaviji i prodao i tu se sada gradi hotel Hilton. A sta sa Djilasom koji je tezak cak 300 miliona evra posle prodaje svoje marketinske agencije. Tesko mozes Vujovicu pored stipse AV nesto da zaradis.

  4. Kako kaze ona narodna :" sjasi Kurta da uzjase Murta" !!Shvatanje politike i vrsanja javnih poslova,se u srbiji,potpuno degenerisalo !Svaka naredna politicka garnitura samo nastavlja da (kao i predhodna) vodi poulisticku,rasipnicku a nadasve,gramzivu (za sebe) politiku ! I sto je naj tragicnije,tim "virusom" (alavosti),inficiraju mlade,i "cirkus ne prestaje" !!!

  5. E ovi iz Krika, opet mesaju babe i zabe. U isti kos stavljaju Vujovica koji je radio toliko za Svetsku Banku, gde se zna kolike su plate, sa krimi i nezakonitim pricama Antica i Djordjevica.

  6. Jedino jadni Aca ima samo garsonjeru!
    Sramota , valjda ce mu Andrej srediti neku bolju nekretninu.
    Kad sam vec tu voleo bih da opet objavite onu bajku o mladjanom Vucicu i lickoj karti.
    Da citamo deci pred spavanje umesto "Aske i vuka"

  7. Jedan od 3 politička oca Dinkića i Labusa izašao iz senke da završi unapred plaćeni posao uništenja srpske privrede i bankarstva te uspostavi robovlasnički poredak u Srbiji !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.