Vukadinović: Ako izađem na izbore biće u okrivu suverenističkog bloka

Ostavite komentar


  1. Vukadinoviću je bilo možda pametnije, da – makar i u 6. deceniji – doktorira, pa da ga ne izbacuju s fakulteta, umesto što je mirođija u svakoj političkoj čorbi. No, avaj, taj voz je davno otišao…

  2. “ … jednog ozbiljnog suverenističkog bloka uglednih ličnosti, …“
    :)))))))))
    A koga to tacno?
    G. Vukadinovicu, … mi jednog Djilasa hocemo koliko i Vucica, ali on, Jeremic i Obradovic ipak ne gube nista bojkotom sto vi necete dobiti izlaskom na izbore i legitimizovanjem vuciceve kolonijalne Srbije (protiv koje se, deklarativno borite)?
    Ostacete, G. Vikadinovicu, sa ili bez izbora, pod Vucicem ili nekim drugim, sa onim osnovnim problemom koji svi ‘mudro’ ignorisete, a moracete sa njim da se suocite: … KOSOVOM!!!
    To bi ste morali kao elitni politicar da znatebi bez ovakvog komentara.
    ‘Suverenisticki blok’, je samo neupotrebljiva pohvala vasem sopstvenom egu, bez motiva da se ovom narodu resavaju pravi problemi …

    1. Ko to MI, Velizare iz istočnu Srbiju, hoće Đilasa koliko i Vučića. Sa Kosovom se suočava, na našu žalost, Vučić evo više od sedam godina i rezultat je predvidiv i porazan po Srbiju. Ali svi vi pristalice nekih kobajagi opozicionih opcija, permanentno pravite smešnu i ciničnu paralelu između Đilasa i Vučića ne bi li svojim kokodakanjem uverili potencijalne glasače da je to isto zlo i na taj način sa đubrišta pokupili mrvice vlasti. Nastavite da kokodačete Velizare, možda se domognete nekog crva ili gliste.

  3. Ako je Vukadinovic opozicija ja sam vlast. Stari UDBASKI metod vec vidjen. Opozicija ko Seselj Milosevicu , Prava opzicija je Kostunica od 6 oktobra kocis uzbrdo i po Staljinovom receptu -Komunista nesme da bira nacin kako da dodje na vlast i tamo ostane cak najradikalnije mere. Lazna opzicija koju razume vucic i poneke placa a nekim je dovoljno i obecanje \ Bice \ sace i samo sto nije , daje legitimitet vlasti a ne izlazak na izbore pod Gebelsovim uslovima vezuje ruke vlasti i njenim Ruskim ideolozima i Evropskim proverenim dusmanima. Vukadinovic je uvek bio opozicija demokratskoj vlasti ko Bujosevic a ovi su bjegovi

  4. Što se mene tiče vođa i njegov konglomerat mogu da uzmu vlast o u svakom kućnom savetu. Posle skoro trideset godina redovnog izlaska na izbore na ove neću izaći pa sve i da cela opozicija učestvuje. Ovo je Vukadinoviću borba protiv ludila, a ne nadmetanje političkih stranaka. Vaša priča pije vodu u nekom normalnom sistemu, ali u ovakvom ne!

  5. Đorđe Vukadinović je prošao zanimljiv razvojni put od kritičara Kaliguline ergele do omiljenog režimskog opozicionara poput velikih „patriota“ iz bivšeg DSSa. Kakav je to suverenistički blok koji će učestvovati na izborima radi ulaska u karikaturu od Parlamenta i biti ikebana koja će oduševljeno prisustvovati cepanju Srbije? Đorđe je ušao u Parlament zahvaljujući Bošku Obradoviću i Sandi Rašković-Ivić. Oni svoju politiku nisu promenili, a Đorđe „kreativno“ očigledno jeste.

    1. Tipičan egzemplar domaće politike-čovek prodana duša!Demagog koji se celog života „šlepuje“uz nekoga/prema potrebi prodajući ovom narodu svoje besmislene mudrolije!

      1. Ko poznaje Vukadinovića zna da on svoje stavove ne polaže nikome i da ih ne menja. Za razliku od njega Sanda Rašković je bila na čelu evroskeptične, demokratske partije desnog centra, a sada je kod Jeremića, čija politika nije definisana, jer se stalno menja,ali je svakako za članstvo u EU. Boško Obradović je do pre 2-3 godine bio veći kritičar DOS-a od SNS, a sada je u koaliciji sa najgorim kadrovima te nekadašnje koalicije(Đilasom, Jeremićem i Tadićem),čija pogubna državna politika(08-12)je postavila temelje za dolazak SNS-a. Nakon organizovane brutalne medijske hajke, koju je DS vršio 4 godine(08-12)protiv DSS-a, ne znam kako ljudi iz DSS-a mogu da sarađuju sa tim partijama?

  6. Ovaj jadnik ne zna više gde udara!
    I kad ne bi bilo bojkota, inače apsolutno opravdanog, pitanje je: ko je vukadinović, ko bi za njega glasao, osim njegove porodice?

  7. Izlazak Vukadinovića i „suverenističkog bloka“ na izbore je pokazatelj da ni Rusi svojima ne dozvoljavaju bojkot kao ni EU i SAD svojima koje finansiraju. Vučić im je svima u interesu. Neka nam je Bog u pomoći.

  8. Превише је велики изазов да после објављеног бојкота избора, они који никада о мрвицама власти не би ни размишњали, тада нешто „штрпну“. Искрено се надам да, ако бојкота буде, оваквих ситних калуланата, тј. „кокошара“, после тога на политичкој сцени више не буде.

  9. Uopšte nije bitno šta ovaj ljigavac kaže, kao što nije bitno šta govore članovi propalog DSS-a, a i Čeda, Čanak, Šešelj, Trifunović…
    Vukadinović je samo još jedan pripadnik Službe za koga ni uža familija ne glasa. Bedno !!!

  10. Oni koji hoće da se kandiduju za izbore to rade jer se plaše da će ostati bez para koje stranke dobiju upravo kandidovanjem ali i prelaskom cenzusa. Inače, što se narednih izbora tiče više nije pitanje koja će stranka objaviti kandidaturu ili bojkotovati izbore, već je osnovno i bitno pitanje da li će građani biti dovoljno odgovorni i bojkotovati glasanje. To je jedini spas da izađemo iz ove situacije i da se SNS nauči da više ne može da se bahati. Ako glasa samo 30 – 35% građana, takve izbore niko neće priznati. To je otprilike procenat, od ukupnog broja birača, koji glasa za Naprednjake i SPS.

  11. Ma koji si ti autoritet i veličona pa ako izađem na izbore…..
    Radiš I ti posao Dejana Vuk Stankovica i sve si mu bliži!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.