Vukadinović i Radić za N1: Poseta Stoltenberga Beogradu potvrdila partnerske odnose Srbije i NATO

Ostavite komentar


  1. Ovaj prvi lik sa onolikom stomakom, je zanimljiva osoba, …bio je nama na grbaci u nekom vremenu kao poslanik …poslanik. Ne stranačka. Ličnost …bilo bi lepo da se neki novinari malo pozabave sa ovim ,gostujućim likom, koji priča prica prica ali ni sam nežna šta u suštini hoće da kaže ,,ima i neku govornu manu kako je on to postao Poslanik …nestranačka ličnost….kako ..jel i ja bih to volela da znam da budem poslanik. ..nestranačka ličnost …jel svi poslanici koji učestvuju su predstavnici neke stranke…kako je ovaj uspeo da udje u skupštini kako ..ne može da bude poslanik da ga je neko ,,uveo,, bilo bi lepo objašnjenje …….

  2. Obojica pričaju ono što bi oni hteli da urade ,isto kao i ostatak opozicije da izbrišu neutralnost Srbije .Kao vojno neutralna zemlja naša armija sarađuje sa NATO-m isto kao što sarađuje sa Rusijom ,Kinom ili nekom drugom državom. A njihovo tumačenje nema blage veze jer je to najblaže rečeno lupetanje na kvadrat a pošto je tu i voditelj sa usmerenim pitanjima ka njihovom svemu izrečenom , onda je to lupetanje na Kubi .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.