Vukadinović: Marinika Tepić i Boris Tadić imaju najveće šanse na predsedničkim izborima

Ostavite komentar


  1. Izbor Tadić bio bi kao izbor kilavog Koštunice. Marinika je vulkanski ivor pozitivne energije. Ličnost bez mrlje u životu.

  2. Profesor u godinama je Vladeta Jankovic, i zasita je steta sto on nema parem 4-5 godina manje. Bio je ambasador u Italiji i Vatikanu, ima drzavnickog iskustva, a moze da racuna i na glasove nacionalno opredeljnih biraca, kao i na glasove gradjanski opredeljnih igraca.

  3. Možda bi vaša sjajna novinarka Ivana Nikoletić mogla da otkrije tu zagonetnu ličnost. Ona prati i događaje i ličnosti sa RTSa. A RTS je pun iznenađenja.

  4. ne znamo za Mariniku, ali B. Tadic moze da hrabro pokusa u svojoj mesnoj zajednici

  5. Poznato je da se profa ne zamajava preterano sa reprezentativnošću uzorka ispitanika.
    Pošalje studente da se promuvaju po zgradi fakulteta i u zavisnosti od toga na kom spratu je najveća gužva – na tu stranu mu pretežu rezultati.

  6. Bože, a šta je sa Bjelogrlićem, Vidojkovićem, Gajićem i ostalima koji su u utisku kod Olje najavljivali kandidature da bi pobedili diktatora koji je sve zabranio.

  7. Ma koji Tadić pa on je saučesnik ove vlasti. Sramno je njega uporrđivati sa Marinikom, ona je daleko ispred Tadića.

  8. Kako sad predsednikai izbori najvažniji a pričali ste da se Vucic u sve mesa i da je predsednika funkcija više kao politička.

  9. Ma da li je moguće da neko opet pominje Tadića?
    Pa ko ima bar malo mozga i pamti samo desetak petnaest godina unazad za njega neće nikada glasati.

  10. To mora biti nestranačka ličnost sa harizmom kojoj će ovaj narod da veruje. (Uz duzno poštovanje i simpatije za gospodju Mariniku)

  11. I Tadic i Marinika, odnosno Djilas, bili su na vlasti pre SNS-a i nista pametno nisu uradili, samo su pokazali nesposobnost i tesko da ce se u skorijoj buducnosti oprati od toga

  12. Samo da podsetim profesora , da je Tadić izgubio od Nikolića i to ne zbog Tome nego zbog sebe samog. Po meni on je naj veći krivac za gubljenje poverenja građana u DS. Njegova kohabitacija sa SPSom je i dovela do sunovrata demokratije u Srbiji.

  13. Nama nema nade u razjedinjenosti, polupismenosti i puzenja pred bilo kojim „autoritetom“. Ovde niko ne radi nista bez zadnjih namera a solidarnost je poslednja rupa na svirali. Sem kod retkih izuzetaka,ali to nisu politicari.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.