Vukadinović: Neko mora da odgovara za lažne podatke o broju zaraženih i umrlih od virusa korona

Ostavite komentar


  1. Gospodine u velikoj ste zabludi. Svi brojevi oko ove korona operacije su lazni. Ali nisu smanjivani, nego su naduvavani. I ne samo u Srbiji vec u svetu. Treba naravno neko da krivicno odgovara za ovo. Svi umrli nisu umrli od iste bolesti., pogotovu ne od nove bolesti zvane „kovid“. Nove bolesti nema, kao sto i novog virusa nema, ima dovoljno starih virusa.

    1. Slobodane, da li mozete da podelite sa name izvore iz kojih se informisete? Ili vam se samo javlja? Hvala.

  2. Đorđe, hoće ali kada se bude shvatilo da prvo mora motka po Dubokoj državi a ne eksponiranim političarima. Oni su drugi po redu da se ne bi oni koji njima upravljaju ostali nedirnuti, da se ne ponovi opet 2000.

  3. Niko nije kriv narodu sto ne postuje mere i ponasa se neodgovorno! Kada su uveli mere, pojedinci su lupali u serpe, a kada su ukinuli mere niko se nije pridrzavao zastite vec se narod slobodno kretao, bez bojazni i sada im je vlast kriva! Podaci mozda nisu precizno iznoseni u javnost, ali to je samo da se ne bi panika sirila medju ljudima! Svakako, vlast je obezbedila sve potrebno da se virus suzbije, ostalo je samo jos da svako povede racuna o merama!

    1. Lupanje u serpe nema veze sa ukidanjem mera. Lupalo se u znak protesta zbog zloupotrebe mera a ne zbog samog postojanja mera, koje su svakako bitne i postojale su u celom svetu. Ali nisu se svugde zloupotrebljavale

  4. Trebalo bi temeljno istraziti da li je, i koliko, ljudi dobilo covid-19 i koliko je od zarazenih od njega umrlo i u drugim ustanovama zatvorenog tipa (zatvori, pritvori, kp domovi, domovi za nezbrinutu decu, i sl.) a ne samo u starackim domovima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.