Vukadinović: Vlast sve nervoznija

Ostavite komentar


  1. Sledeći izbori 70% gražana glasaće za SNS jer su ljudi podigli Srbiju iz mrtvih pošto je pokrali oni posle 2000te

    1. Pretvorili su naprednjaci Srbiju u ogroman radni logor-Motaci Kablova DD,sa platama od 200 Evra.Prema americkom Bloombergu , Srbija je za 2018. god. na 10. mestu u svetu, po indeksu bede (mizerije).Toliko o „uspesima“ ove vlasti.

    2. Ne zaboravi da na izbore izlazi jedva oko 50% građana a od toga malo više od 50% glasa za SnS što im konačnoj računici daje tek oko 25% glasova biračkog tela. To znači da SnS ima legalitet ali nema legitimitet. Oni što ne glasaju jednostavno ne vide ko bi to mogao da zameni vladajuću stranku, DS se ogadila narodu jer je praktično stvorila ovaj nakaradni i nehumani sistem vlasti pa ga na tacni isporučila SnS a ova ga još više dehumanizovala. Stara lica iz opozicije ne mogu imati prolaz jer su već imali vlast i pokazali koliko su nesposobni-nepošteni-pokvareni a nova lica još nisu pokazala dovoljno snage, pameti, odlučnosti i iskrenosti niti se uopšte i dotiču svakodnevnih tema koje muće građane.
      U takvom stanju ostaćemo još dosta dugo a dobra stvar je što će Kosovo biti rešeno u mandatu SnS tako da će oni zasluženo ući u istoriju kao grobari Srpske državnosti.

      1. Одлична Вам је рачуница, а зашто не написа колико објективни опозиција има! По правој рачунуци они су испод цензуса.

      2. Ako uzmemo u obzir da su za tvoje bednike glasali 2% izaslih glasaca,a izaslo je 50% znaci da vi niste ni statisticka greska.U prevodu,pokri se usima i cuti.

  2. Svi padaju na istu zamku ,cak i „lideri“ opozicije – u cemu je problem da se opozicija pridruzi protestima ,to je njihovo pravo….cak je legitimno i da su ih organizovali – i to je njihovo pravo….kamo srece da jesu…jebe vas u mozak banda polupismenog olosa na vlasti ,a vi svi padate na njihove fore…

    1. Ako opozicija organizuje demonstracije onda to nije spontano okupljanje nezadovoljnog naroda (svih stranaka pa i vladajuće). Dokle će više ovaj nestručni analitičar zauzimati mesto nekom ko zna da piše.

  3. Ovaj Vukadinović je toliko smece lazljivo ljigavo prevaran br.jedan kazi sta ne ova vlast obecala u vez Kosmeta nego gde nestadose one pare od lufrije objasni ti fo nama

  4. Све је јасно као дан.
    Чека се решење Косовског питања, онда ће пасти маске.
    Па избори, е онда Европа или пасоше у руке…

  5. Opozicija neće ništa postići,ako ne pozove upomoć EU i UNO!-Diktatura je od rts-a,do pinka,redom!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.