Vuletić (GDF): Da li je Vučiću zabranjena poseta Kosovu zbog masovnih grobnica

Ostavite komentar


  1. Treba nova rubrika „GDF JE IZJAVIO“… Jeste GDF planetarno bitan ali bas na svakih nekoliko sati da im se objavljuju izjave… Ili je legla neka lova? Sto se tice posete Kosovu, mozda je zabrana rezultat nervoze i frustracija Albanaca jer su Taci i Veselji u Hagu a spremaju se i drugi albanski „oslobodioci“ sto ozbiljno narusava propagandisticku verziju o „predobrim Albancima i zlim Srbima“ koju promovisu nvoidne botine, sada i partijski organizovane.

    1. Baš se pitam, a ko otkriva masovne grobnice Srba na KiM? Vidim, Vuletića to ne interesuje, a ni vas!

      1. Nije važno ko otkriva grobnice, važno je ko je sahranjen u njima i ko je odgovoran za zločin. A što se zabrane posete tiče, Vučić može lepo da ogovori da su u pitanju albanske igrarije zbog Tačija i ostalih u Hagu, ako nisu u pitanju grobnice. Najbolje za obe strane je da isteraju istinu na videlo.

  2. Stigla direktiva, po svaku cenu umanjiti, relativizovati i nadglasati to da je Taci u Hagu i to zbog ucinjenih zlocina, ubistava, progona, mucenja, logora. Sto se tice zabrane ulaska, radi se o albanskim igrarijama, odlaskom Tacija u Hag i drugim optuznica doslo je do poremecaja na albanskoj politickoj sceni, ovi koji su na vlasti i kojima se ljuljaju stolice moraju da pokazu da su „opasne patriLjote“ otuda ovakve tragikomicne demonstracije „drzavnosti“ i ‘moci“. Bice dobro ako ostane na ovakvim zabranama i ne krenu da se izivljavaju nad preostalim Srbima.

  3. Tacno si procenio,na Kosovo je napravljene 400 masakre po raznim selima i gradovima sa ukupno 13 hiljada ubijenih civila i to od strane srpske paravojne, vojne i policijskih snaga. Albanci ukupno nisu mogli da ubijaju vise od 700 srpski vojnika policajca i nekih civila. Kad mislis da je Srbija bila organizovana drzava onda to izadje jos gore jer Srbija imala snage i mogucnost da to ne dozvolava ali nije htela, sto znaci da ona sama napravila zlocine i mora da se odgovara. Stvarno Albanci su zeleli slobodu za svoj narod, i ratovali slabo su bili naoruzanih i da bih htjeli ne bi mogli, ali oni su imali uvid da njihov rat treba da bude sto cisti, jer ako dodje do zlocina k bi mu njima pomogao, prema tome oni su bili pazljiv i na to, i za to nikada nije desio da bude napadnuta nijedna srpska sela, niti srpsko dete niti starca. Posle rata desile su neka ubijanja iz osvete ali na malom nivou. Srbija nema nijednu sliku koju moze da mu pokaze svetu jer bi iskoristila ali nema. Ovo je Istina sve drugo je izmisljotina.

    1. @pravda

      Kod tebe se ispiranje mozga velikoalbanskom, naricoidnom mitomanijom bas primilo? To izigravanje nevinasca vam je jako tesko prolazilo i 90-tih godina proslog veka, morala se propaganidsticka masinerija bas potruditi, a kamoli da ce sada da vam prodje. Zapanjuje kako imas obraza da izjavis kako nisu napadana srpska sela, deca, zene i starci a imas na stotine zlocina Albanaca koji su pocinjeni nad civilima 1997. godine i tokom 1998. godine, sve pre bombardovanja. Neki od tih zlocina su uvrsetni u optuznice protiv Tacija i drugih u Hagu. I jos nesto, proveri brojke i strukturu brojki u vezi ubijenih na Kosovu , da ne bi ispadao jos neozbiljniji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.