Vulin: Borelj podsetio da bi komadanje Srbije izazvalo ratove, tu lekciju da prouče članice EU koje su priznale tzv. Kosovo

Ostavite komentar


  1. Ministar vojske Srbije,je totalan promašaj,što se tiče izbora Vulina.Taj čovek,bivši predsednik komunističke omladine Srbije,totalan je promašaj.Njegova stručnost u vojnoj obučenosti i strategiji je minimalna,pa prema tome,to je doprineo Ivica Dačić,kolega komunista,koji da bi popunio želje penzionisanih generala,osudjenih i na Haškom tribunalu,doveli su državu na sramni prag neke sile,koja jedva čeka da se nešto pokvari,da bi isprobao rusko oružje.Bolje bi bilo,da renovira napuštene kasarne i Domove Vojske po gradovima,da bi državi uštedeo neki dinar,on opterećuje državu troškovima,koji su sasvim nepotrebni.

  2. Koja država u svetu bi priznala da joj se oduzima teritorija. Ko će da potpiše nestanak Srbije. Takvog nema. To nije uradio ni Milošević, ni Djindić, niti Tadić niti će iko uraditi u budućnosti. Jednostavno za to da ostanemo bez države, pa to je bolesna ideja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.