Vulin: Članstvo Kosova u NATO bilo bi pretnja Srbiji oružanim sukobom

Ostavite komentar


  1. Srbija mora hitno da udje u EU i NATO, da bi sacuvala svoju bezbednost, ljude i generaciju mladih. Desnicari i rusofili koji su dosada unistavali Srbiju kao Vulin, moraju da postanu proslost.

  2. sad i ovaj izigrava Putina 🙂 valjda ce im uskoro doci kraj, samo da im sto pre vidimo ledja i po mogucnosti ispratimo ….u zatvor!

  3. Svoj narod na Kosovu, Bosni i u Crnoj Gori bismo najbolje odbranili kada bismo usli u NATO.

  4. Kakve još gluposti možemo da čujemo od ovog, ko tebe zašta pita, a i sam znaš da ne možeš da utičeš na nikakve odluke, svojim izjavama samo ponižavaš Srbiju svakog dana sve više.

  5. Cuti Vuline cuti i pokri se usima. Srbija vise ratovati nece. Mi dece za rat nemamo i ne damo. A ti svoje teraj u….Srbi su za mir,da nam bar jedna generacija prodje bez rata i nasa deca i deca nasih suseda

  6. Zbog ovakvih nazovi političara Srbija će biti sve manja i manja.

  7. Citat: „Nasilno uvođenje Kosova u NATO…“, dodao je Vulin.
    Komentar: Kakva je ovo glupost o „nasilno uvodjenje Kosova u NATO“. Pa za ime Boga, ne vidis da to Kosovo zeli…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.