Vulin: Džaferović neka izruči Orića i neka kaže ko je pokušao da ubije Vučića

Ostavite komentar


  1. Tako je! I da prizna Džaferović ko je Vulina slagao da ima dioptriju pa nije mogao u vojsku, kao ga je učlanio u JUL, ko je u njegovo ime širio (čitaj: širi) mržnju u regionu, ko mu je podmetnuo 200.000€ za stan, ko se prerušavao u njega i sastajao da Belivukom…

  2. Dokumentacioni centar za istraživanje ratnih zločinaca Republike Srpske (DCRS) je napravio spisak više stotina lica koja su učestvovala u ratnim zločinima nad Srbima u BIH, a krivične prijave su upućene tužilaštvima BiH i Srbije. Na teritoriji današnje Fedeacije BiH je etnički očišćeno baš svako srpsko selo. Ogovorni za to etničko čišćenje su na pomenutom spisku. Budite profesionalni novinari, pa istražite šta je sa licima koji su odgovorni za zločine nad Srbima. Stop cenzuri.

  3. Smešni ste više sa pričom o pokušaju atentata na AV u Srebrenici, to je sve iscenirano u režiji službe, pa da li ste tolike veverice da poverujete da neko planira atentat cipelama i patikama!

  4. Znaci takva pravna nauka dostojna svake pijace se izucava na Pravnom u Kragujevcu gde je VOlin kupio diplomu.Pravna drzava po shvatanju nacistickog Jul-a i Severno korejske brace.

  5. „istina je da Naser Orić ima Interpolovu poternicu izdatu u Srbiji “

    Nema. Može se proveriti na Interpolovom sajtu.

  6. Ne prenosite nam sta kaze ovaj retard jer nas time zaglupljujete. Sta nas briga sta on kaze nebitan je zna se ko je bitan.

  7. Zemunac: razjarena rulja može i golim rukama da ubije nekoga. Nekoliko meseci kasnije, Bakir se šetao Knez Mihailovom ulicom i niko ga nije ni vredjao. A za tvoju informaciju, policija federacija BiH a ne Republike Srpske, je štitila Premijera Srbije, što dokazuje da je napad bio planiran da se srpski Premijer ponizi, a i Srbija.

  8. Treba upoznati ljude u Srbiji da je Naseru Oriću dva puta suđeno za ratne zločine.Prvi put u Hagu,drugi put u BiH.Oba puta je oslobođen.To i Vulin zna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.