Vulin: Evropski komesari nemaju pravo da nam uređuju život

Ostavite komentar


  1. Vuline, obecavam ti javno, dacu ti mojih i zeninih 200 evra ( da kaparises novi stan), smo cuti vise. Molim te.

    1. Veoma humano od tebe ali mislim da bi uzalud bacio novac.Vulin je tu da prica,da zabavlja narod,poput zadruge,parova,farmi…Problem bi bio kada bi neko pustio Vulina u tenak!I zamisli,ti mu doniras svoj novac a on u tenku,u kupoli u ulozi komandira tenka!Sa jedne strane,tesko zamisilivo a sa druge strane nebi bilo nista cudno.Ipak je Vulin 15 dana sluzio vojsku.Sad sto je koristio redovno odsustvo i vikend je druga stvar.

      1. CIM BI POKLNIO 200 EVRA TI MORA DA SI NEKI VELIKI LOPOV PA STO DA TRPIMO NEKOG NOVINARA -KU DA IZOKRECE RECI NEKE IZJAVE NASA SVAKA REC UVEK IMA VISE NACINA TUMACENJA I FORMULISE KAKO KOME ODGOVARA. MLOGO IMA LAZNIH INFORMACIJA I TAKVE TREBA KAZNJAVATI KOD NAD NAJVISE LAZU NOVINARI I ADVOKATI

        1. Ako niste shvatili o kojih 200 evra se radi, to moze fa znaci samo dve stvari. Ili sta SNS-ovac, ili ste bot. E, tu Vam ja ne mogu pomoci.

    2. CIM BI POKLNIO 200 EVRA TI MORA DA SI NEKI VELIKI LOPOV PA STO DA TRPIMO NEKOG NOVINARA -KU DA IHOKRECE RECI NEKE IZJAVE NADA SVAKA TEC UVEK IMA VISE NACINA TUMACENJA I FORMULISE KAKO KOME ODGOVARA. MLOGO IMA LAZNIH INFORMACIJA I TAKVE TREBA KAZNJAVATI

      1. A šta će mo sa tetkinim poklonom od 200 hiljada evra tvom vulinu. Da zaboravimo, e neće moći.

  2. Gospođa Mijatović nije komentarisala kompetenciju gospodina Vulina kao ministra vojske, da bi se osetio prozvan. Ono što je rekla i građani stoje iza toga, jer svi znamo sve i ništa se ne može sakriti. Novinari N1 i Ns su najviše napadani, upravo zato što razobličuju sve nečastive radnje ove vlasti. Ne mogu se ljudi zatvarati i proganjati zato što govore istinu.

  3. Ja licno mislim da nije vreme za bilo kakava politicka prepucavanja . Sloboda medija je jedno a sirenje laznih vesti je drugo . Sirenje laznih vesti zbunjuje narod. A da ima laznih vesti ima ih jako puno I pre ove sadasnje situacije u kojoj se nalazi citava planeta. Poput ovog naslova “ Pompeo je otkrio ime coveka iz vlade koji je oboleo “ procitas vest nigde se ne pominje ime nigde se ne pominje nista od toga navedenog. Ja bih samo zamolio novinare ako radis svoj posao radi ga kako treba casno I posteno ako ne zelis ili nisi u stanju da ispostujes to dopusti nekom drugom da to radi onako kako se to radi . A to sto sada svi skacu za neka ljudska prava za neke sloboda izvestavanja neka preispitaju ostale drzave dal tamo prodju nekaznjeno novinari koji sire paniku .

  4. Vama postovani Dragane, uopste namam potrebu da se pravdam, ali… Kad sidjem 400m pod zemlju, nemam signal. Zato Vam odgovaram sad. Sve i da jesam lopov, bar sam pismen i nisam ( a na to sam posbno ponosan), clan SNS-a. Ako nemate sta da jedete, dacu vam svoj suvi obrok, samo Vas molim, ne prodajte svoj obraz za sendvic i svoj ponos za sok. Dok je meni uzor Alija Sirotanovic (ako znate ko je to), Vama su uzor ovi iz SARS-Co3V ( Vucic, Vesic, Vulin). Samo, ja tu nista ne mogu da Vam pomognem. Svako dobro.

  5. Srbija ce slaviti kada se ovaj Srbistanski nazadni julovac nadje iza resetaka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.