Vulin: Kao što nije znao časno da vlada tako Đukanović ne zna dostojanstveno da gubi

Ostavite komentar


  1. Ako je neko pitao, nije ni trebalo da pita gos’n ministra, i to vojnog. Ako se sam oglasio, nije bilo potrebe, nije to njegov domen. A, da se ne dodvorava Voždu, možda?

  2. Kao sto je crvena banda bila dostojanstvena 2000? Videcemo te kako dostojanstveno ides na dozivotnu robiju, kad tad. A djukanovic, vas drug iz partije najvljuje i vas kraj. 10,9,8…

  3. Najbolje bi bilo da reaguju svi oni koji izgube na izborima kao Đani De Bjazi
    i istuku sve svoje saradnike a ne da se izivljavaju nad narodom koji je izasao na biralista i nad izabranima . Saradnici sa vodjom su jedini krivci za gubitak na izborima .

  4. Mali Vulin ponovo viri iz svog sigurnog vojnog sklonista i kao terijer rezi na sve koji nisu po volji Voljenom Vodji.za razliku od Srbije koja i pored toga sto je 95%srbi i dalje gaji srbizam/uz konoplju da se nadje/u Crnoj Gori su izbori bili prilicno demokratski.Drugo Milo i treba po difoltu da se makne ali da ga zameni novi drzavnik sa istinskom demokratskom strankom koja razlikuje nacionaliste od nacije.Rusenje sistema uz pomoc crkve nije lose ali nece li od crkve zavisiti opsta politika u crnoj gori..jednom vec vidjeno kada su popovi i hodze pocele lokalno da vode politiku-koja se pretvorila u gradjanski rat.Milu se moze zameritui Teski autokratizam ali nacionalizam nikako.Dragi ministre vase izjave koje nisu Vase vec srbijanske zvanicne nimalo ne vode ovu zemlju u pravcu dobrog.Vi sebe vec vidite ulozi podgeneralcica koji,,smiruje,,strasti i spasava srbe od njih samih.
    Crna Gora imala demokratske izbore i treba cestitati svim ucesnicima a formiranje vlasti ostaviti crnogorcima a ne Amfilohijama hodzama papama.U ISTORIJI CRKVENA ili MuhamedovskaVLAST I PETLJANJE U VLAST NIJE DONELA nikom dobra sem mnogo smrti.Vase petljanje u tudju brigu donosi nama brigu i probleme.Ni sa jednim prirodnim komsijama nismo u dobrim politickim odnosima zahvaljujuci tebi i poltronima.

  5. Mentalno jake licnosti dozivljavaju poraze sasvim prirodno pod uslovom da su porazi izvedeni legalnim putem , a izbori su legelan put za biranje ovih ili onih , nema muljanja, nema potkupljivanja, nema niceg sto je kriminalno da bi se neko odrzao na vlasti (pitanje za one koji se bave takvim stvarima da bi se odrzali na vlasti: kako vas nije sramota da vladate sve godine sa takvim muljanjem ) da neko ne pomisli da mislim na nasu vlast i kod nas je sve bilo legalno , juce je bio primer na TV potkupljivanja u jednom gradu u Srbiji , zar ne bi tuzilastvo odmah trebalo da reaguje , da li treba cekati izbore . Poraz nece da shvate jedino oni koji su izigrani na kriminalan nacin i tako izgubili vlast,ili izgubili mogucnost da do nje dodju , ovde to nije slucaj , izbori su bili fer , znaci da poraz ili postupci koji bi usledili a da nisu u skladu sa zakonima moze doci od osobe koja nije mentalno jaka licnost , a onda se postavlja pitanje kako je takva osoba mogla da vlada sve te godine , niko ne moze reci da izbori nisu bili fer . Nikada cistji nisu bili u istoriji Crne Gore od kada je drzava .

  6. Kako ste se lako zavadili? Slušam sada Selakovića koji izgovara hvalospeve za Djukanovića, gledam vučića kako se svaki put sa pomenutim grli i zdravi. Svi vi treba da idete u isti koš.

  7. Ti i tvoji pretpostavljeni nemate nikakvo pravo da pričate o časti i časnom vladanju.Kod vas čast ne postoji jer ste vi skup kriminalaca i poslušnika koji nemaju svoga mozga već rade šta im se kaze a sutra će te ,kada padnete sa vlasti,nabiti glavu u pesak i troškariti vaš kriminalno stečeni novac.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.