Vulin na ispraćaju Kastra

Ostavite komentar


  1. Kada vide kubanci Vulina pomislice da im je dosao grobar sa dalekog istoka jer Srbiju ionako ne mogu naci na karti.

  2. Siguran sam da bi Kastro, kad bi mogao, zabranio dolazak Vulina.
    Koga to on pretstavlja tamo?
    Samo je u pitanju bolestan turizam!

  3. Vulina mrze intelektulani neradnci i kvazi levičari i svi mu nalaze istu manu a ona je zašto se on ne bavi njima nego nekom sirotinjom koja da je pametna bi glasala za njih a ne za njega. E upravo zbog toga što je on čovek iz naroda i pre svega mu je u cilju opstanak ki prosperitet države Srbije a ne pozitivni komentari na internetu on je vodja delegacije na sahrani Fidela Kastra. Uostalom Vulin je stari komunista a oni nikada nisu marili za socijaldemokratske i gradjanske kritičare nego su kao i Fidel radili za svoju zemlju! Srećan put Vuline i Hasta la Victoria Siempre!

  4. zašto vulin kada u srbiji, u vrhu vlasti postoji čovek koji je mnogo kvalifikovaniji da bi prisustvovao ovakvim manifestacijama. ovo bi iskoristio za profesionalno usavršavanje, a i prva dama ( bajčetine i okolline) još od olimpijade nije pohodila južnu ameriku.

  5. Bizarno i groteskno,da ovaj "turbo-levicar" i "kvazi-desnicar" a sve smuceno u jednu kasu,zastupa bilo koga a kamoli srbiju !!! Mr““ssssssssss !!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.