Vulin objasnio šta znači termin „privatni Srbin“

Ministar i predsednik su dosad koristili ovaj izraz za opis Dijane Živić, novopostavljene ministarke poljoprivrede Kosova

Ostavite komentar


  1. ZNACI ISTO KAO ONO CASNI ALBANCI KADA VAS JE ODGOVORILO VAMA CASNI ALBANCI SU BILO OK.

  2. Izmedju Srpske liste i Samostalne liberalne stranke nema sustinske razlike jer su i jedni i drugi kolacioni partneri Haradinaju koji se, vidi paradoksa, u Srbiji nalazi na poternici zbog ratnih zlocina.

  3. Ova žena je legitimno, na izborima od građana Kosova, dobila mesto koje joj pripada a potom je izabrana legitimno za sadašnju funkciju u vladi kao što su pre nje bili svi vulinovi, vučićevi i ostali „privatni“ Srbi vućićeve privatne firme sns. Usput, ovo su krajnje necivilizovane, uvredljive i optužujuće izjave visokog zvaničnika Srpske vlade protiv jedne žene, ma koje, u ovom slučaju i Srpkinje, zašto sada ne reaguju žene vlasti i osude ovako osion ispad prepun gorčine, gneva i laži.

  4. Kako je Vulin objasnio, i on je Vučićev privatni Srbin, jer ni za njega niko nije glasao. Dođe mu više kao kolateralna šteta.

  5. Pa toliko i ti imas glasaca, kao i ona protestanata. U stvari , ona ima , mozda , i vise. Hvala na objasnjenju , privatni Srbine

  6. Vulineeeee, pusti sada termin kao sto je“privatni Srbin“
    Mene vise zanima(mada znam nego te j.. takvog) termin „tetka iz Kanade“Daj, bre, vojnicino ratnice… kada ces narodu reci kako je cenjeno ime tetke? Koja crna Kanada!

  7. PO VUČIĆU,VULINU ĐURIĆU POSTOJE PRIVATNI SRBI I DRŽAVNI SRBI. DRŽAVNI SU ONI KOJI GLASAJU ZA VUČIĆA.VRLO ČUDNO.AKO PITATE REŽIM KO JE UVEO TAKSE SRPSKOJ ROBI,IMATE SLEDEĆE ODGOVORE;
    1. PRIŠTINA
    2.RAMUŠ HARADINAJ /RATNI ZLOČINAC/
    3.RAMUŠ HARADINAJ /PREDSEDNIK VLADE NEPRIZNATE DRŽAVE KOSOVO/
    KO KOMUNICIRA SA RATNIM ZLOČINCEM RAMUŠEM; BEOGRAD A NE SRBIJA.USTVARI SVA KOMUNIKACIJA IDE PREKO PREDSEDNIKA REPUBLIKE SBIJE. TU SMO GDE SMO.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.