Vulin: Od sutra istraga o finansijskim poslovima Veljka Belivuka

Ostavite komentar


  1. Odkud vulin zna da je snajper bio namenjen za vucica a ne za njega , sto se cuti o ulozi hrkalovic a hapse neki cuvari

  2. Mnogo se nesposobnih namnozilo u drzavnim aparatima, sposobnih samo da proizvode topao vazduh i pricaju uz vetar.

  3. Tacno snajper se koristio prilikom pokusaja atentata na crnogorske drzavljane (Daka i otac Joanikije) u sred Beograda. Jos niko iz policije i tuzilastva usta nije otvorio. Kakva je to omerta druze Vuline.

  4. Trebalo bi,najpre,ispitati povezanost okrivljenih sa svim strukturama vlasti,pa tek onda sa finasijama,jer snagu moći crpe li su iz povezanosti sa političarima,policijom,sudstvom,tužilaštvom,vojskom….već sa nižim :gradom i opštinama da ne pričamo.Prvo kreni iz tvog okruženja:ko je uništavao tragove ubistava,ko nije pokretao istrage za nestalim licima,ko je prisluškivao,ko je koristio ta saznanja,skim se družio od civila i s kojim radnicima MUPa,ko deli značke i tablice,šta zna Hrkalovićeva…….mnogo je posla pred tobom,nikog nisi uhapsio,niko suspendovan,smenjen,niko krivično gonjen,šta zna i koliko je upleten bivši ministar,……sa srećom ti posao.

Ostavite komentar


Politika

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku? 8

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku?

Do prošle sedmice predsednica lokalnog parlamenta u Tutinu i potpredsednica Sandžačke demokratske partije, Fazila Ferizović - Berović, juče je saopštila da neće učestvovati na lokalnim izborima u toj opštini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.