Vulin: Pitanje je da li EU ima bilo kakav kredibilitet da posreduje u dijalogu Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Postoji jedna izreka narodna koja kaze, ko te ne zna skupo bi te platio, ja vas ne poznajem gospodine Vulin, nemam ni nameru da vas upoznam, jedino sto znam je da se pionir gospodje Mire i tako se i ponasata. Znaci vas predlog zakona je odlican, samo Evropa to ne razume a ne razumeju ni domaci kriticari jer oni nisu tako inteligentni da proniknu u srza i namere zakonodavca, osim ako im pametna evropa na to ne ukaze, jer ovde nema pametnih ljudu. Kazem ponovo pionir gospodje Mire. Dokle god vi i vama slicni smatraju da je ovaj narod glup bice nam lepo sa vama, Ziveli

  2. Pitanje je da li SNS lopovska bagra, ima bilo kakav kredibilitet da učestvuje u dijalogu Beograda i Prištine

  3. pregovori nisu ‘dijalog’. I ne pregovaraju gradovi, nego vlada Srbije i vlada Kosova

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.