Vulin, pod sankcijama SAD, na skupu Američke ambasade (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Ово је страшно и срамотно,мада није изненађујуће. Зна се ко њих држи. Народ сигурно не. Да не одговарају Западу, другачију бисмо песму певали… све остало је представа за широке народне масе.

  2. Medju najvecim drzavnicima isijavaju afere svetskih razmera,a oni i dalje pricaju o postenju,o cemu se zapravo ovde radi,koliko ce ovo ropstvo da traje i do kada?

  3. Strošen čovek, negde će da ga tutnu, nekoga će da postave, njima je država, ta koju su skrojili, uslov opstanka i način poslovanja. A i oni strošeni!

  4. Ogoljeno liemerstvo americkog ambasadora. Prihvatljiv i Vulin i Mitrovic. Narod na ulici kaze drugacije.

  5. A u njoj zna se ko i šta sve radi! Tako da smo mi gradjani oiza cirkuzske sa arene! Samo posmatrači…

  6. Vulin je jedan od hiljadu koji bi u uredjenim državama severa-Švedske, Danske, Finske bio na dnu društvene lestvice, a ovde je elita. E, gde ja živim…

  7. Браво редакцијо,видим да сте ме послушали и исправили вашу насловницу !!!

  8. Gospido iz opozicije i medija, koji se iskreno borite za slobodu i demokratiju, morate ovo imati na umu. Vidite na delu doslednost Amerikanaca i Vulina komuniste. Goli interesi. Nema tu doslednosti. Samo vlast. Srbija i narod je ugrožen. Moramo se sami izboriti da sklonimi ove ucenjene izdajnike koji su spremni sve da daju zarad svoje vlasti i slibode

  9. Na lekcije.Tako je to kod USA stave te u zatvor pa onda traže od tebe što im treba da te puste i onda plešeš kako oni sviraju ako se predomisliš oni te podsete šta te čeka.

  10. mnogo lepo: rumpelstilskin i 8 vojvoda, mada fale porfirije i boračorba kao predstavnici verujućeg naroda

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.