Vulin: Smena vrha RTS

Ostavite komentar


  1. Nijedna medijska kuća nije prenosila i izveštavala više od RTSa i sve mi izgleda kao Vulinov pokušaj da malo omasovi svoju stranku.

  2. Hrvatska to nikad nije imala, nikada protiv nekoga nije koristila, pa ni protiv Srba. To je loš i već viđen pokušaj da se naruše odnosi Srbije i Rusije. Šire se svakave dezinformacije.Pa dobro ako RTS ne izveštava kako treba, onda bi trebalo biti smenjen svako ko svoj posao ne radi kako treba.

  3. Ovaj ex JUL-ovac,ex…ko zna sta,a novo-komponovani SNS (turbo-radikal),je nesto naj gore sto nas je zadesilo !!! Posle njegovog shefa….of course !!!

  4. Konačno da se neko seti ,država plaća javni servis a oni blate državu pa neka izvole ili neka menjaju rukovodstvo i programsku šemu ili neka idu na finansiranje kod onih koje propagiraju.

  5. Mucenik. Koliko se trudi Sultanu da ugodi, a on ga u spisku kandidata za premijera i ne pominje.

  6. Svaki građanin Srbije koji poseduje električno brojilo učestvuje, plaćanjem TV pretplate, u finansiranju Javnog servisa RTS i RTV, bez obzira na političku, nacionalnu, versku i seksualnu opredeljenost, pa je između ostalih razloga i taj koji obavezuje javne servise da u svojim programima daju prostor i za promociju i ovih, uslovno rečeno manjinskih stavova (često kritičnih prema vlasti) a ne da budu puka transmisija vlasti ili VLADARA!!!

  7. Što ne proglasite ,, PINK,, za javni servis i sve ste rešili. Koje ideje ima ovo stvorenje…

  8. Ovaj bas hoce da svetu potvrdi da je vlast kreator uredjivacke politike RTSa. Daje nam potvrdu kako se vrsi pritisak na uredjivacku politiku u isto vreme daje celnicima RTSa do znanja da ih moze smeniti ako budu izvestavali da je na protestima na primer 20.000. U izvestajima se nikad nesme priznati da se broj demonstranta priblizava kriticnoj masi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.