Vulin: Srbi neće služiti vojsku Kosova

Ostavite komentar


  1. Zar nije receno da se nece dozvoliti formiranje vojske Kosova!!??
    Sta sada to znaci da srbi nece sluziti vojsku Kosova? Znaci pristali smo na formiranje iste… Komentar – Vulin je Vulinu Vulin.

  2. A sto ne pustite srbe na Kosovu da zive svoj zivot! Ili se bojite da ce se pomiriti ali vama ne nije prijatno

    1. Ne nevo smp ucili od najboljih od vas vi ste vase lojalne Srbili ubijali.

      1. Da ti kazem nesto. Ti sigurno si punoletan i imas zenu i decu a bogami radis i zaradis za tvoju familiju. Zamisli sad da te izbace iz tog posla za nekoga koj mu se digne da kaze nemozes da radis za x y firmu itd. Tako su oni ucenjeni. Ko ce da se brine za njegove familjije. Bogami AV nece a deca.i zena traze da jede. Sledeci put kad odgovaras nekoga razmisli malo.

  3. Sud moze? Policija moze? Registracija moze? Carina moze? Licna karta moze? Sve sto poseduje jedna drzava moze?? Ali ,vojska ne moze. Koga vi zafrkavate ave ste im dali briselskim sporazumom,apsolutno sve.

    1. Какав идиот!! И тако већ годинама нас бомбардује читањем пушкица које му је спремио онај који је гори и од Вулина, мада је убеђен да је најпаметнији на свету.

  4. Bogami ce sluziti svojoj domovini i nece dezertirati kao neki slepci sa dioptrijom minus 9…

  5. Reče lik koji nije služio vojsku… Obzirom na prezime možda i jeste, ali Srpsku svakako nije. Dokle ćeš narode da tepiš ove gremline?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.