Vulin: Srbija nije zaboravila pogrom nad Srbima, svet je mirno gledao etničko čišćenje

Ostavite komentar


  1. Ovaj pogrom koji sada vi sprovodite, nad stanovništvom Srbije, gori je od onog ranije.

    1. Vise nego tacno! Zamislite jednokrtna pomac starim ljudima cetri hiljadu dinara ili 35 Eura.! i to ako bude, mozda je za kampanju izbora, ako ih bude.!

      1. @dr

        Ta jednokratna pomoc od 35 evra je jedva nesto manja nego sto su vam redovne penzije u toj „drzavi kosova“.

  2. Molio sam urednike Danasa, a evo molim opet. Ako vec morate da prenosite izjave tetkine baba Julke, moze li to bez slike doticnog. Dovoljan nam je Korona virus.

  3. Covek koji obavlja funkciju za koju nije adekvatno obrazovan i sposoban ne uliva nikakvo poverenje naroda u Srbiji.Na njegovo mesto je trebao da bude postavljen profesionalac,adekvatno obrazovan i sposoban a ne Aleksandar Vulin ciji je jedini adut bila partijska knjizica i cija odeca maslinaste boje koju se trudi da pokaze u javnosti ga ne cini odgovarajucom osobom za tako odgovornu funkciju Ministra odbrane pa nevestom imitacijom vojnika izaziva podsmeh mnogih u Srbiji.

  4. I danas su serbi provocirali kod ibra hteli da ruse jedan moste koji spaja grad sa bagerom ali cim je dosao Albanski bager da poverne serpski bager su pobegli serbi …

  5. Tada je ubijeno 16 Srba od strane albanskih terorista i čini mi se 14 tih Albanaca od strane KFOR-a koji su sprečavali taj pogorom(tako da nije tačno da nisu prstom mrdnuli)Samo mi nije jasno kako ovaj julovac proterivanje oko 100 000 Srba sa Kosova 1999.g. i ubistvo oko 4000 u cijeloj Srbiji ne zove pogromom.Tada su te 1999.g.julovci i radikali pokrenuli vojsku ali u suprotnom pravcu,da napuste Kosovo što prije i ostave narod na milost i nemilost teroristima. Kako 1999.g.i gubitak Kosova nije pogrom?

  6. Set mirno gledao? Pa samo Amerikanci su u Gračanici poubijali više od 20 albanskih demonstranata kad su ovi odbili poziv da se razidju. A da sam Vulin, ne bih spominjao izraz „etničko čišćenje,“ jer je taj termin nastao 1991 i 92 g. zbog progona stotina hiljada Hrvata i Bošn jaka iz RSK i RS. Koje je Vulin mirno posmatrao sa svojom šeficom u JULu. Kao i njegova tetka u Kanadi.

  7. Ni korona virus ne moze sa smiri odnose srba i albanca.! Tetkin sin podgrejava te odnose,!

  8. „propustila da pošalje vojsku ili je bar pokrene“

    I vi samo sa bajkama sazivate savet za nacionalno bezbednosti i kazete da je vojska na borbenu gotovsti ali da smete samo da krecet ka granicama Kosova pre rano ste zaboravili 1999 god

    1. @U.S of Albania

      Videcemo koliko ces biti „hrabar“ kada vam odu Amerikanci i ostali koji vam drze zaledjinu. Nesto od te vase „hrabrosti“ smo videli 1998. ali i 2004. godine. Kada su na suprotnoj strani od vas oni koji ne mogu da uzvrate i kojih ima 10 puta manje onda ste „nepobedivi“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.