Vulin: Unutrašnji neprijatelj svako ko bi nasiljem da postiže nešto

Ostavite komentar


  1. ti ministre nasiljem uništavaš vojni sindikat. da li si onda i ti „unutrašnji neprijatelj“. ako jesi sada sa sveže odsluženim vojnim rokom si još opasniji od prosečnog unutrašnjeg neprijatelja : )

  2. Lično Vučić je rekao: „Stvaramo vojsku koja neće ratovati“. Pitam Vulina! Čemu služi i koga brani Vojska Srbije? Tražim odgovor…
    P.Sajdžo 2019.

  3. Pitam Vulina!?
    Zbog čega vojska Srbije ne hapsi Aleksandra Vučića koji stalno krši ustav Srbije? Šta se čeka i kakva je ovo država?
    Tražim odgovore…
    P.Sajdžo 2019.

  4. E bruko jedna nesposobna. Šta ti znaš o neprijateljima, zbog tebe oficiri gledaju u patos. Zbog tebe se srpskie vojskovođe prevrću u grobu.

  5. Unutrasnji neorijatelj su sve ubice sikedxije lazovi I kriminalci.Preispitajse Malo malisa.

  6. Za Vulina, unutrašnji neprijatelj je svako ko se ne divi A. Vučiću i protiv tih „unutrašnjih neprijatelha“, on bi upotrebio vojsku…!!!! E, to neće moći…!!!

  7. Kada se nekažnjeno krši Ustav i to od strane predsednika tada više ne važe zakoni i nastaje bezvlašće i anarhija.

  8. Tako je Vuline, svi ste vi unutrašnji neprijatelji Srbije koji ste oteli građevinsko zemljišta i gradite Beograd na vodi. Takođe pokušavate da otmete i deo Kalemegradana za žičaru. Tek će se videti koliki ste vi unutrašnji neprijatelji!

  9. Tako je to kada dezerter objašnjava ko je „unutrašnji neprijatelj“ !

  10. ZLATO TETKINO,
    PORED TEBE NE TREBA NAM UNUTRAŠNJI NEPRIJATELJ.
    ZADOVOLJAVAŠ SVE STANDARDE!!!

  11. ti ministar, nisi ništa do jad i čemer ovog društva upakovan i nepismen vojnik / za vojničke veštine i potrebe vojske/. Ti si samo nepismeni BOTTTTTTT…..SNS-a

  12. Čovek još živi u staljinizmu, retorika mu je iz prve polovine prošlog veka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.