Vulin: Vučić i ja zajedno odlučujemo

Ostavite komentar


  1. Tebe Vuline i Vucica, zajedno da posaljemo u ropotarnicu istorije. Moja novogodisnja i ukupna zelja. Gradjanima Srbije i redakciji Danasa srecniju i uspesniju novu kalendarsku godinu zelim.

  2. Ako je to njegov lični stav, znači da nije stav građana, već jednog psihopate.

  3. Gosin Gebelsu,je l““ to znaci da Vucic ne valja kao premijer(ne sporim)ili mislite da Nikolic nije kalibar za vasu politiku opste propasti i spaljene zemlje?Kad ne moze Putin ili Mira Markovic,daj nekoga ko im je slicniji?Mozda se pametni premijer seti da bih to mogao biti i ja…Mozda vam se posreci,ali nama ce da smrkne,ako se ne opametimo.

  4. O cemu se ovde radi, meni bas i nije jasno to favorizovanje i guranje Vucica u Kandidaturu za predsednika , osim sto u tom slucaju mesto premijera ostaje upraznjeno?

  5. O cemu li Vulin i Vucic zajedno odlucuju. Da li ce stvarno Vucic da trazi odobrenje od Vulina da bi se kandidovao za predsednika? Pa Vulin se vec dogovorio da Vucic pobedjuje u prvom krugu.

  6. E zbog takvih i tebi sličnih narod neće glasati za onog kome si se zavuko u zadnjicu

  7. Ako se Vucic kandiduje za predsednika sigurno dobija izbore u prvom krugu a u tom slucaju tipujem da ce novi premijer biti niko drugi do Vulin.

  8. na sastanku sa vučićem, vulin odlučuje dali će da pije kafu ili sok. sve ostalo odlučuje vučić. to je zajedničko osdlučivanje.

  9. Kaže mladi socijalista Vulin : " Vučić i ja zajedno odlučujemo " . To mi liči na onu priču o slonu i žabi kad idu preko mosta , pa kaže žaba slonu – ali nas dvoje tutnjimo . Obećava Vulin Vučiću pobedu u prvom krugu i navodi ga na tanak led . Vučić ima podršku 20 % biračkog tela i biće srećan ako uđe u drugi krug , a tu već garant gubi , jer će izlaznost biti oko 70 % . Proevropska Srbija je odlučna da smeni ova 4 jahača apokalipse , tako da je svejedno ko će predstavljati SNS-radikale , bilo Vučić , bilo vojvoda Toma od Bajčetine . Na kraju , pošto se Vulin mnogo eksponira preko medija , mogao bi i on da stane na crtu pobedniku Saši Jankoviću . A što Saša Janković ? Njega predlaže 100 javnih ličnosti ( mnogo je velikih imena ) i to je za proevropsku Srbiju Sveto pismo .

  10. Kako god da odluče i koga god da dogovorom predlože kao kandidata, uveren sam da neće pogrešiti!

  11. Vulin kao jedinka moze misliti sta hoce ali ceo kolektiv ce doneti konacne odluke po svim pitanjima .

  12. Istina! Vulin prica ono sto Vucic misli. Vulin je Vucic a kad cujete Vulina cujete ustvari Vucica. Ko to jos nije znao?

  13. Propašćeš Vučiću ako te budu hvalili Vulin "dr"Atlagić, "dr" Nebojša i slični jadnici!

  14. Vula-nula,tako smo ga ,zbog lenjosti i ljigavog ulizivanja predavacima , zvali u skoli, a sada vec afirmisani dupspeleolog i u vezi s tim sto je otkrio i 5-ti hemeroid kod g. Vucica, trenutno odradjuje novi mu povereni zadatak od strane g.Vucica- testiranje mnenja za najvecu drzavno-mafijasku fotelju nase vec oglodane drzavice….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.