Vulin: Vučić treba da stvara Srpski svet, on je predsednik svih Srba

Ostavite komentar


    1. O cemu ovaj covjek prica! Da li smo u 21 vijeku!?Zivim u Madjarskoj u kojoj su Srbi manjina.Ako su odnosi dvije drzave dobri,toliko ce biti dobro Srbima, u Madjarskoj, u kojoj dobijaju veliku materijalnu pomoc iz koje mogu da njeguju svoj jezik u obrazovnim ustanovama,folklor,kulturu i tako ocuvavaju svoj srpski identitet.Sdruge strane, Srbi su nerazdvojan dio zemlje u kojoj zive.Vrlo prosto,ali se komplikuje iz maticne zemlje,zarad odredjenih interesa i planova.

    2. Kako je krenulo, obistinice se ono, svi Srbi pod jednu krusku. Mladost nam ode preko, starost ce umreti sama. Tesko nama.

  1. Od svih uvlakaca, ja mislim da vulin (namerno malim slovom) jedini ima doktorat u tome. Ako se ne varam, do njegovog doktorata se znalo za ‘coveciju ribicu’, kao endemu Balkana, a vulin je dokazao u teoriji i praksi da je izuzetan predstavnik vrste: ‘Coveciji cepic’.

    1. Nemam komentara na ovakve nebuloze uvlakača..
      Pitam se samo gde nas ponovo guraju…u neki rat možda!! I to ovaj pinky koji nije pošteno obukao uniformu da nam bude ministar ratni..more marš bre džukelo.A Vučić,pa valjda bi trebao biti prvo pre“c“ednik svih građana R.Srbije,a institucija,R.Srbija da se brine o dijaspori.

    1. ali za terapiju, treba konzilijum. ali u ovom slucaju, zbunjena je svetska medicinska struka…

  2. Stara ideja da svi srbi zive u jednoj drzavi donosi rezultat koji moze biti samo krug dvojke tj. Tzv. Begradski pasaluk

  3. Da li je taj vučić predsednik samo Srba ili i ostalih državljana Srbije,ne-srba? Kako to da on,njegov „ministar“ odbrane,ministar spoljnih poslova,premijerka…nikad ne pomenu i one koji nisu Srbi a žive u Srbiji?!

  4. Kako može da bude predsednik svih Srba kad se sam ponaša kao najobičniji partijski presednik

  5. Je l zna neko gde mogu da izučim da postanem bilo Srbin, ili Srpkinja, ili slatko malo Srpče?

  6. Vulin je kazao da Vučić „jeste predsednik svih Srba“ – pa sad, ako ćemo da teramo mak na konac, iako se Vučiću ne može sporiti zvanje predsednika svih građana Srbije, niti su svi ti građani Srbi, niti su svi Srbi građani Srbije. Jasno je zašto ovoga od milošte zovu Volin.

  7. Svaki normalan Srbin iz SLO se ne slaze s tim. A ima jih desetine i desetine hiljada. BTW, njima je predsednik Borut Pahor trenutno.

  8. On nije moj predsednik,i tužno je što imamo takvog.Tužno je što je okupio oko sebe nekvalifikovane poslušnike.
    Najtužnije je što će ostati ogromne posledice,bojim se nepopravljive.

  9. U Srbiji ne žive samo Srbi tako da je sramota ova Julinova izjava! Gde se pominju nacionalne manjine,ne postoje?

  10. Ja najvise volim kad se Vulin prekrsti onako sa razumevanjem kao da ga je patrijarh licnog obucavao. Najveci gubitak bi bio kad Vulin ne bi dobio neko ministarstvo, makar Rasimovo upraznjeno

    1. I ja sam Srbin, ali necu sa njima nikad da se ujedinim, ne znam ni sta bi to znacilo, kako bi se to ujedinjenje obavilo, zelim sigurnu distancu i nezavisnost od njih

    2. Vuci je okupio ove hulje i teroridu Jednu zemlju i ugrozavaju sve okolo. Daj neko da nas pobudi i oslobodi nasu snagu da satremo ovo zlo! Verujte nevtreba mnogo, samo grupa mladih i odvaznih, oni ce nas zatalasati, sve ljude, bice to uzivanje i veliki praznik pobede pravde!

  11. Vučić može biti samo predsednik Vulinu i njemu sličnima. Moj predsednik nikada neće biti i nikada neće imati podršku većine Srba.
    Imaće podršku samo onih koje je podmitio ili zaplašio

  12. Repriza – ovaj film smo već gledali. I neslavno, katastrofalno i tragično se završio na celom Balkanu. Da li nam se opet crno piše sa ovim radikalima i julovcima?

  13. Vučić nije zaslužio da bude ni predsednik mesne zajednice,a što se tiče srpskog sveta,srbi su proterani sa Kosova i iz Hrvatske,zarobljeni od strane zapadnih sila u BiH,u Crnoj gori se bore da ne postanu manjina,dok su u Srbiji pod diktaturom, toliko.

  14. AV nije predsednik svih Srba.Ta funkcija ne postoji a i da postoji on za to nema ni znanja ni realnih mogućnosti.On je predsednik
    16% građana Beograda to je julovac jedina istina….

  15. Da li ovaj lik zagovara ideju da se i preostali Srbi sa Kosova,iz Hrvatske…dosele u Beograd kako bi se okupili oko AV-a koji stvara „srpski svet“? Hvala Bogu što mi on nije prešjednik pošto nijesam Srbin!Ne mogu da verujem da jedan srpski ministar ne pominje sve građane Srbije nego samo određenu naciju!

  16. Za najviše desetak dana jedini komentari će biti u stilu: želja za velikom Srbijom postoji samo u propagandi susjednih država koje time prikrivaju svoje velikodržavne želje.

  17. Srpkinja sam, Vulinovo božanstvo nije moj predsednik, on može biti samo predesdnik svih SNS-ovaca.

  18. Može li Vulin da objasni Vučiću, da je on predsednik i građana Srbije koji nisu glasali za njega?

  19. AV je predsednik onih koji su glasali za njega a bio bi i nas ostalih da se nije, svojim postupcima sam ispisao sa te pozicije.
    Ovako, on je samo jedan mali diktator baš kao i Sloba a zna se kako oni završavaju karijeru.

  20. Za Vulina sigurno s obzirom sta mu je sve palo u krilo a koliko se namucio da nesto nauci u mladosti ali za mene on to nije i nece nikad ni biti!

  21. Ne bih ja tu nista menjala , Vulin neka ostane i dalje ministar vojni , sem ako necete neku zenu da postavite zbog moranja sa strane , broja zena koju je propisala EU zastupljenih u vlasti .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.