Vulin: Vučića napadaju jer neće da prizna Kosovo

Ostavite komentar


  1. Naravno da ćeš braniti vučića jer kada on ode, a gde ćeš ti…

  2. A ko je pristao na briselski sporazum???
    Moj pokojni deda ili tvoj aleksandar vučić. Sporazum kojim su Kosovu dati svi atributi države.

  3. Ne, ne bi bio najveci demokrata kada bi priznao Kosovo nego najveci i najgori izdajnik u istoriji srpskog naroda. Zato je dobro sto ga nece priznati.

  4. Reklo bi se da se vas pogled na resenje pitanja Kosmeta ne razlikuje od Vucicevog i da ne ljubite bas komentare u kojima se kritikuje eventualno priznanje Kosova od strane Srbije? Tesko da se to moze nazvati objektivnim novinarstvom a jos teze nezavisnim.

  5. Moje misljenje je da je drug Vulin duboko uveren u vlastitu besmrtnost. Njegove izjave su odista egzempalne i besmrtne !

  6. Situacija je upravo suprotna i sam Briselski Sporazum i povlacenje institucija RS sa svoje teritorije je cin vele-izdaje i krsenje Ustava RS za koji jos UVEK pocinioci nisu odgovarali jer su uzurpirali sve poluge vlasti i sudstva u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.