„Moramo da budemo jedinstveni politički narod“: Vulin najavio da će njegova stranka ući u Vučićev Pokret za narod i državu

Ostavite komentar


  1. Ovo oko pokreta za narod i drzavu mi tako lici na onaj pokusaj ranih devedesetih: savez komunista – pokret za Jugoslaviju… Isti cilj (da se presvuku pa da ostanu na vlasti) pod izgovorom da se bore za drzavu.

  2. „Moramo da budemo jedinstveni politički narod“: Vulin najavio da će njegova stranka ući u Vučićev Pokret za narod i državu

    SVAKO ko do sada „nije radio u interesu naroda i države Srbije“ pristupanjem ovom pokretu dobija priliku da bude „rehabilitovan“ i da „opere sve grehe svoje ružne prošlosti“ !

    SVAKO ko se „javno izjasni“ da želi da se pridruži ovom pokretu DIREKTNO PRIZNAJE da do sada „nije radio u interesu naroda i države Srbije“ !

    A na narodu je da se bar zapita u „čijem su interesu do sada radili“ kada UGLANOM ti ISTI koji su i do sada bili na vlasti i čija je OBAVEZA i do sad bila da „rade u interesu naroda i države Srbije“ iz čista mira žele da „promene stranu“ i počnu „od sada pa nadalje“ da rade u
    „interesu naroda i države Srbije“ ?

  3. Vuline da nema Vučića nema ni tebe i tvoje stranke .Da ideš sam na izbore ne bi dobio toliko glasova koliko imaš roda .

  4. Nemoj, molim te, da ideš u pokret! Idi samostalno na izbore, razvali ih sve, osvoji Beograd, vini se u visine! Zašto da se utopiš? Ti si politička gromada!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.