YIHR: Tabloidi i nacionalnisti izbegli da kažu da Milanović ide na komemoraciju za srpske žrtve

Ostavite komentar


  1. ‘Gospodo’ iz YIHR, Milanovic ide na komemoraciju Srba koje su Hrvati pobili i poklali sa naglaskom na ovo drugo, a i prva ‘prigoda’ je istog povoda. Kakvu vi to paralelu izvlacite??? Jevreji i Nemci na komemoraciji jevrejskim zrtvama u Ausvicu, pa onda sa Nemcima na nemacku proslavu resavanja jevrejskog pitanja u Dahau?

  2. Gospodin Milanović je svojim dosadašnjim delovanjem pokazao da je državnik svetskog formata!!!

  3. Ako uporedimo genetsku i DNK analizu izmedju Hrvatske i Srpske nacije rezultati ce biti 100 procenata isti .Imali smo nesrecu da je granica izmedju zapadnog i isocnog Rimskog carstva prolazila tacno izmedju nas .pa je religija imala pune ruke posla ……….

  4. A da za mlade dame i mladu gospodu iz Incijative da organizujemo jedan pregled kod oftamologa, može biti da im je vid popustio pa nigde nisu videli da su, ipak na žalost Inicijative, preneli i tu vest…

    Ili možda imaju selektivan vid?

  5. Problem je u tome sto te dve stvari nisu jednake iako razne NVO to pokusavaju da izjedance. U Kninu se slavi etnicko ciscenje i pobeda hrvatskog naci-sovinistickog koncepta koji je najzad uspeo da ispuni plan zapocet za vreme II svetskog rat, trecinu Srba ubiti, trecinu proterati, trecinu prekrstiti. Dovoljno je reci da ce ratni zlocinac Gotovina drzati govor i sto ce dominantna ikonografija biti ustaska. Dok se u Gruborima odrzava komemoracija zrtvama i ne radi se o proslavi srpkog nacionalizma niti slavljenju dostignuca srpskog nacional-sovinizma.

    1. @nvoidi…***Vaš očigledan problem je što niste uspeli da vojno sačuvate paradržavu koju ste osnovali proterivanjem i ubijanjem Hrvata,rušenjem hrvatskih gradova uz pomoć JNA,paravojski i pljačkaša iz Srbije.E,sada kukate a hteli ste :“Svi Srbi u jednoj državi!“To se i ostvarilo ali ne na način kako ste vi zamislili.

      1. @Lobotomija on serbisch maniera!

        Smaras uske sa tim supljim srbofobicnim mantranjem.

        1. @get…Ko te tera da čitaš ono što te smara?Pređi na „informer“!

    2. Problem je što ste samim ovim komentarom diskvalifikovali sebe da da postavljate šta je ispravno, a šta nije. Oluje ne bi bilo da Beograd nije sanjao o novim srpskim granicama, kako u Hrvatskoj, tako i u Bosni. Ratno-huškački aparat sa onolikom vojskom se nadao da će postojati pojedinci kao ti, koji će nakon svega praviti takve paralele.

  6. Samo jedno pitanje, tko je napao Sloveniju, Hrvatsku, BiH? Jesu li ove ex republike vojno napale Srbiju?

  7. Gospodine Predsednice,
    mogu Vam reci samo jedno: Svaka Vam cast, ostali mogu samo da uce od Vas.

  8. Nema od tog posla i predstave ništa pametno, političke predstave su namenjene budalama! Političari žive na krilima nacionalizma, potrbna im je slava i pompa oni stalno manipulišu i podgrevaju mržnju po sistemu zavadi pa vladaj.. Narod od toga nema ništa već samo štetu. Pogledajte se kako vam je u stvarnom životu , u govnima ste do guše bilo da ste hrvat ili srbin !

  9. Vezano za teritoriju koja se trenutno zove hrvatska i reči izvesne suzane horvat iz hdz-a : Vidite, zbog ovakvih priprostih , polupismenih i svakako LOŠIH HRVATA, kasnije nastradaju i oni koji to nisu.. U srpskoj poeziji ima par stihova koji su prikladni: GDE JA STADOH, TI PRODUŽI. ŠTO NE STIGOH, TI ODUŽI…. Nismo, nismo završili sa vama nakote sotonski. Doći će čas i za to. Polako…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.