Vučić zasad uspeo da pokaže da „ne“ sankcijama ne znači hladne stanove, na redu je Kosovo: Šta nas čeka u političkoj 2023?

Ostavite komentar


  1. Mišljenja su razna. Ali, dovoljne količine gasa i energenata, svakako daju sigurnost ove zime. Niko nije Hudini, pa da garantuje toliko dugoročnije.

  2. Nijedna drzava koja je uvela sankcije nije ostala ez gasa. Nemoj da se vadimo na ovakvu glupost za neuvodjenje sankcija.

  3. Da budemo iskreni, nema politike u Srbiji, ima parapolitike i diktature jednoga coveka i jedne neordikalske stranke. Nadam se da ne smeta mao istine na pocetku ove godine ?!

  4. Srbija je jedina država u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji i nema nameru da ih uvodi.

  5. Ali znaci neotvaranje poglavlja, zastoj prijema u EU, Zastoj i smanjene investicije u drugoj polovini prosle godine a jos gora situacija bice ove godine. Znaci obustavljanje pristupnih fondova za Srbiju.. ZNACI…

  6. Vučić, Vučić i opet Vučić, samo Vučić. Gde god da se okrenete tu su rezultati Predsednika Vučića – na polju diplomatije, u pogledu reformi pravosuđa, u pogledu povećanja plata i penzija, stabilizacije energetskog sektora Srbije, da nabrajamo još? Vučić, alfa i omega.

  7. Joooj, ovaj Slavisa garantovano jedan pun paket sendvica ce da dobije od onog nesrecnika koga uvelicava.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.