Za SNS je stabilnost kad je partija država

Sagovornici Danasa o izjavi potpredsednika GO SNS da je ta stranka promenila tok višestranačja u Srbiji i dala mu novi karakter

Ostavite komentar


  1. Srbija je bila diktatorska drzava, za vreme Djindjica i Borisa Tadica. To i vrapcici na grani znaju.

    1. Znaju samo vrapci i ti. Inače u pravu si, kriminaci su se osećali jako obespravljeno. Ili su morali da pobegnu ili su završili iza rešetaka. Onda je došao Toma 2012 i prvo šta je uradio pomilovao je 1000 teških kriminalaca, koji od tad rade za sns.

    2. Slažem se u potpunosti sa konstatacijom! Ali ti koji su iz tadašnjeg režima upravo tvrde suprotno!

  2. Za SNS rec stabilnost znaci pre svega stabilnu ekonomiju, stabilnu poltiku, samostalnu, slobodnu, vojno neutralnu drzavu kakva je nasa zemlja, drzava u kojoj narod odlucuje, drzava koja je poznata i priznata, cenjena i postovana u citavom svetu.

  3. Društvo, nije nikome ništa ni uskraćeno niti ukinuta, a naročito visestranacje. Preispitajte se koliko ste vi dugo u bojkot i koliko je gradjana figlo ruke od vas!

    1. Za vas sns botove autokratija je demokratija. Nije ni cudo dokle smo stigli sa vasom interesnom grupom, pravo na dno.

  4. Ja ne razumem kako se u 21. veku bilo šta nekome ukida, majke mi. Mislim da imamo pravo na izbor! A to što svaki izbor ima posledicu, a mnogi neće to da nauče, to je drugo…

  5. Zamolio bih administratore da ne dozvole da Danas postane poligon za botove.Ova vlast ne poznaje demokratiju tako da nije nedemokratski blokirati antidemokrate.Oni ne igraju pošteno zato ih ne puštajte da zagađuju ovo malo čistog i slobodnog medijskog prostora.Hvala.

  6. „živ je tito umro nije dok je „pionira“ iz Stradije“
    Ko traži „političku stabilnost“ da ne mora da razmišlja nego da mu „televizor sve kaže“. Većina brozovih pionira ispranog mozga koji su naučili da na „televizoru slušaju kako im je sve lepo i divno“ a ta genetska degeneracija se prenela i na potomke koji su usput „pokupili gen“ i Brzovih „partizana“ da je „normalno“ kad dođeš na vlast da ubijaš, zatvraša, otimaš, pljačkaš i tvrdiš kako si „doneo slobodu za sve“ i da „nikada pre nije bolje bilo“
    Kako sve to zvučni jdano poznato ali samo osobama sa minimumom inteligencije, a na žalost takvih je isuviše malo

  7. Volja jednog nije partija,volja jednog nije država,zakon jednog nije zakon,ekonomija jednog nije ekonomija.postali smo prćija i to je to.

    1. Tog kako ga nazivas JEDNOG izabere polovina i vise gradjana ove drzave na legalnim izborima

  8. To sto Srbija u poslednje vreme dobija priznanja od brojnih svetskih zvanicnika za uspesno vodjenje ekonomije potvrda je da smo na pravom putu. Za mene je to najvaznije, a sve drugo su prazne price.

  9. Stabilnost je kad nam dinar jaca, kad nam ekonomija jaca, kad se otvaraju fabrike i nicu zdravstveni centri.

  10. Koji su to, imenom i prezimenom, brojni svetski zvaničnic iod kojih „Srbija u poslednje vreme dobija priznanja“?

  11. Ja se izvinjavam, ali sagovornici iz ovog teksta su ili malo više ostrašćeni ili nemaju baš svakodnevni dodir sa stvarnim političkim životom u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.