U Kragujevcu zabrinuti zbog najave spaljivanja novina

Atmosfera podseća na proteste protiv Miloševića

Ostavite komentar


  1. Gle cuda, upravo ti sto paradiraju su vec bili na vlast,i znaci bili ( citaj proslo vreme) i kao takvi ni tada a ni sada nisu imali sta da ponude. Da su valjali ne bi bili u proslom vremenu

    1. Vera:Oni što su znali to su i pokazali, a šta su pokazali to smo dobro videli i još bolje osetili.Ma daleko im bila lepa kuća.

    2. gle cuda i ovi sada su bili na vlasti devedesetih pa bili vinovnici svih ratova inflacije bonbardovanja svog uzasa koji nas je zadesio A vas Nikolic i Vucic su naplatili svoje ratne dnevnice u naturi po cetvorosoban stan a gracani dobili bonbe Kako vas nije sramota da komentarisete pitajte one koji su bili mobilisani za njihove ratove i koji su izgubili najmilije

  2. Gradonacelnik Nikolic je konacno izvukao grad iz dugova koji su napravili upravo ti predstavnici opozicije, koji su radili sve na stetu svojih sugradjana. I sama pomisao na spaljivanje novina je sramna i pokazuje koliko su ostrvljeni i zeljni fotelja oni koji nisu zasluzili da se u njih vrate.

    1. Da su bivši valjali građani ih ne bi smenili.Nadam se da im se to zlo više nikada neće povratiti.

    2. Marina, Vi ste izgleda jedina osoba na svetu koja smatra da je Nikolic nesto uradio..Ili ne zivite na teritoriji Kragujevca ili imate licni interes da tako pisete .. Pa gradjani Kragujevca tog coveka nisu ni culi ni videli od kad je postao gradonacelnik..

  3. DSS u Kragujevcu nije opoziciona stranka, predsednik gradskog odbora i član Izvršnog odbora te partije je pomoćnik direktora u javnom preduzeću Putevi Kragujevac, to svi znaju, sem izgleda predsednika te partije Jovanovića, ili je i on to odobrio, uz uslov da se taj lik mnogo ne oglašava o tome da ne bi provalili da Jovanović saradjuje sa Nikolićem u Kragujevcu !

    1. U KG funkcioniše samo Narodna stranka. Sve druge su se raspale. DSS nema gradski odbor, pa ne može da ima ni predsednika. Onaj Dragoslav Ilić Bule nije nikakav predsednik. Pošto niko nije hteo, jer su svi ozbiljni ljudi prešli u Narodnu stranku, njega su postavili za člana Izvršnog odbora, a on radi za SNS i to svi znaju. Čak su u neki Okružni odbor postavili nekog portira iz Centra za socijalni rad, kafedziju Mikicu kome se svi smeju. Ništa nije bolje ni u drugim strankama. Kod Verka je potpuna propast. Još gore nego u DSS-u u DS-u.

  4. A sta je spaljivanje novinina nego fasizam. Izrazavnje mrznje prema nekoj grupi jer eto, tako vam odgovara. Ne treba ovo Srbiji danas u 21 veku.

    1. Ocigledno je doslo vreme da se definise sta su novine i ko su novinari. Ta sto neki polupismeni svet objavljuje nekim pamfletima (letak, mali spis ili knjižnica, sa pišćevim imenom ili bez imena pisca, čija je svrha da nekome nanese uvredu ili ljagu – njim se obično služe politički protivnici), ne znaci da su oni novinari, niti se to stivo moze nazvati novinama. Dakle u tim „novinama“ se vec godinama izrazava mrznja prema svima koji ne misle kao Vucic, te su bas one i njihovi „novinari“ izvor fasizma. A ono sto mene veoma nervira je zahtev da MI budemo fini i tolerantni, dok nas proganjaju, tuku, omalovazavaju…

    2. na Vašu veliku radost
      spaljivanje INFORMERA, ALO… Srpskog telegrafa
      i ostalog šljama neće biti.
      Kao u onoj Slabičevoj p(j)esmi:
      „Vjenčanja neće biti…“

  5. G.Radovanoviću, bio sam na protestu i zaista mi nije jasno zašto kao novinar ne govoriš istinu,ili si možda muška Barbara. Bilo je izmedju 800 i 1000 ljudi. I kad sam video ko organizuje protest,a jednog od njih citiraš u tekstu(uzgred,on je kao član DOS-.a u vlasti pokušao da zabrani Veliki školski čas i povukao je poemu Slobe Pavićevića jer je pominjao NATO u negativnom kontekstu 1999. godine),uz onog radio voditelja koji je uzimao pare od pevača za svoju emisiju i stavljao ih u svoj džep, više mi ne pada napamet da se tamo pojavim.Tamo nije mesto čestitim ljudima koji nešto žele da promene,a ne onima koji su bili u vlasti,ili žele da okaju grehe.Dakle, ne 3000, već izmedju 800 do 1000,a redakciju Danasa kao čitalac molim da se ne „baca“ ofrlje podacima jer je to kontraproduktivno.Želim protestantima sreću,ali ne uz ovakve vodje.

  6. Ovi što su na vlasti ostavili su pustoš za sobom 2000.g. A vi gospodo što imate televizor u glavi kličite im. Ostaviće ponovo pustoš a vi toga niste svesni. Isus je kazao „oprosti im oče neznaju šta rade“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.