Zahtevi protesta protiv nasilja nad studentima

Ostavite komentar


  1. Kave veze imaju fakulteti sa umlacivanjem? To sto su umlaceni studenti nema nikakve veze sa umlacivanjem zbog njihovih privatnih akcija i pogleda pa cak da ih je neko makljao na samom fakultetu. Da ih je neko oplavio jer su studenti doticnih fakulteta ond svakako da. Ovako batine su posledica njihovog privatnog politickog angazmana sto u Srbiji nije neuobicajena pojava.

    1. U Srbiji je uobicajena stvar da kad budale progovore pametno zacute? Sto za rezultat I’ma pogubne i nesagledive posledice?

    2. U Srbiji je uobicajena stvar da kad budale progovore pametni zacute sto za rezultate ima pogubne I nesagledive posledice?

  2. Koje prebio studente kad su spasavsli narod kome je politicka banda dosla da im popise imovinu trebaju biti uhapse i i osuditi takvo ponasanjem. Svaka cas aktivisima krov nad glavom, koji spasavaju otimanje imovine jadnom narodu.Taj zakon treba promeniti covek ako je izgubio posao ili je bolestan NEMOZE da radi ili su mala primanja takvom licu nesme se otima stan ili kuca. I uipste takav pristup drzave da nekom uzima krov nad glavom. Vucic ce pasti sa ovakvim zakonom narod je ogorcen..

  3. Još jedan večiti student.Vldeo od Čede Jovanovića pa bi i on njegovim stopama?Da li ga je Pavni,ili bilo koja studentska organizacija poslala tamo?Išao privatno,privatno i dobio.Ne piše mu na čelu da je student,a i da piše,da li su večiti studenti zaštićena vrsta?Evo pozivam udruženje ribolovac na štrajk,ako im neko ne poveruje da im se otkačila ajkula koja je zalutala nekako u Moravu…Vidi se zjšto vas narod neče,jer Bogu se molite da neko pogine na tim vašim šetnjama,kako bi vam se rejting povećao za 1%.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.