Protest u Zaječaru: Ristović ide stopama Boška Ničića 1Foto: M.S.

U organizaciji Grupe građana „Montoja i pravednici“sinoć je na Trgu Nikole Pašića, u Zaječaru, održan skup pod nazivom “Protiv političkog preletanja Nenada Ristovića”.

Pred oko tridesetak građana Zaječara, Dragan Stamenković, organizator protesta, poručio je da svi oni koji su večeras došli predstavljaju hrabrost Zaječara.

„Svi vi, koji ste večeras došli, predstavljate deo hrabrog Zaječara koji neće da poklekne pred preletačima koji su naudili političkoj sceni u gradu na Timoku. Pre Ristovića, to isto je uradio i Boško Ničić. Mislim da se večeras građani nisu okupili u velikom broju, pošto su razočarani i prestali su da veruju političarima“, poručio je on.

Stamenković je poručio da nisu svi isti i zahvalio se opozicionarima koji su se odazvali i pridružili protestu, i dokazali da su ostali na pravom putu.

Prema njegovim rečima, nakon fotografije gde Ristović sedi sa Đukanovićem, koja se pojavima ovih dana u Zaječaru, znači da se od tada Ristović druži sa drugim ljudima.

„Ristović više nije zaslužio poverenje građana. Prevario je sve. Na prošlim izborima čak je i zakletvu dao da nikada neće „prodati“ Zaječarce, i da neće uraditi isto kao Ničić, a pogledajte sada“, saopštio je Stamenković.

Takođe, on je kazao da će ovo što je Ristović uradio, imati velike posledice po političi život grada Zaječara i samih građana grada na Timoku.

Ranije zakazana protestna šetnja je otkazana, kako je rečeno, zbog malog broja okupljenih građana.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari