ZAokret: Gradska vlast u Zaječaru će "pokloniti" prodajom ispod realne vrednosti 78 kvadrata u centru grada 1Zaječar Foto: Wikipedia

Grupa građana „ZAokret“ oglasila se saopštenjem u kome ističu da se ovih dana u Zaječaru dešava još jedno otuđenje imovine građana. Oni tvrde da će gradska vlast „pokloniti“ lokal u centru grada ispod realne vrednosti.

„Gradska vlast će „pokloniti“, prodajom ispod realne vrednosti , 78 kvadrata u strogom centru grada. Postavljamo pitanje gradskoj vlasti zašto se imovina grada otuđuje i daje u bescenje, a odbornicima Skupštine grada Zaječara da li će i dalje podizati ruku i stajati iza zloupotreba i malverzacija gradske vlasti. Objekat kafea“ Ulaz “ u centru Zaječara je objekat u tri etaže. Prizemlje je u privatnom vlasništvu a prvi sprat i potkrovlje površine 78 kvadrata se nalaze u vlasništvu grada. Taj prostor gradska vlast prodaje vlasniku kafea „Ulaz“ za 31.000 evra, što je višestruko manje od cene po kojoj bi ovaj prostor mogao biti prodat“– stoji u saopštenju koje prenosi Glas Zaječara.

Lista „ZAokret – Dosta je bilo, Hrabri ljudi“ će na sednici Skupštine Grada Zaječara pokrenuti pitanje otuđivanje gradske imovine i upotrebiće sva raspoloživa sredstva da zaštiti interes građana, a to sigurno nije poklanjanje ovog prostora, navodi se u saopštenju ZAokreta.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “ZAokret: Gradska vlast u Zaječaru će „pokloniti“ prodajom ispod realne vrednosti 78 kvadrata u centru grada”

  1. Sramota je to da grad i dalje podrzava-poklanja ljudima koji nisu to zasluzili.Grad je Tom istom dosta za svo ovo vreme poklonio.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.