Zapad obećava i finansijsku pomoć za priznanje Kosova

Šta su srpskom predsedniku poručili sagovornici na marginama zasedanja Generalne skupštine UN

Ostavite komentar


  1. Zamislite onaj koji proda Kosovo ce i pare da dobije. Pitanje je koja je cena mapeta koji iskace iz televizora….

  2. Jeeee, konacno. Da nam se poboljsaju sendvici, ovi su postali bljutavi. A i majojez se kvari..

  3. kakva ekonomska pomoc. prodali smo i unistili sve. sada cemo poceti prodavati drzavu. mozda mozemo prodati i ostalo za ekonomsku pomoc. nek ostane dedinje ostalo nije vazno. smradovi. pa odakle hrabrost vucicu da ovo ne odbije s gnusanjem. sramota.

    1. Hrabrost AV AV? On stalno govori da se nicega ne boji. Poznato je da oni koji neprestano hvalisu svoju hrabrost i drskost na kraju ispadnu kukavice kada im se poslusna zaglupljena koristoljubiva masa odmakne. Jednom radikal uvek radikal do Tokija i dalje sa sve zardjalom kasikom na 100 za jednoga

  4. Prodaje se i ostalo. I to na akciji, Kinezima. Sta mislite, kad oni krenu da naplacuju ono sto grade, otici ce pola Srbije na dobos.

  5. Ako, ako, da i „On“ vidi kako izgleda kad ti nešto obećavaju, a nemaju nameru da to i ispune već te samo zavlače…

  6. Kako menjati nase za naše…bolje im daj drzavu sada…jednom ćemo je vratiti kako znamo i umemo…do godine u Prizrenu…

    1. Koje bre naše? Jel i Vojvodina naša? Jeste…i tamo ideš bez problema! Na KiM ne možes da prismrdiš bez pasoša, pa ravno ko kada ideš za Grčku.
      I znaš šta me najviše zasmejava kod internet patrijota kao što si ti? Duboko veruješ da će drugi da ginu a ti da srbuješ! E pa, nema da može.

      1. Bas si pametan. Na KiM me zes uci sa vazecim licnim kartama (pasose ne prihvataju) i sa automobilima svih srpskih registarskih oznaka osim onih tablica gradova sa KiM ali i za njih dobijas na granici nalepnice ili privremene kosovske tablice. Jedini je problem sa osiguranjem vozila jer niko ne priznje kosovsko putno osiguranje.
        P. S. Kada se resi kosovsko pitanje (a resice se tako da jedan deo KiM bude nezavisan od Srbije) prestace potreba i za Autonomnom Pokrajinom Vojvodinom koja ce se ukinuti i Srbija ce biti drzava regiona organizovanim samo po ekonomskim parametrima, kakve nacionalna manjine i etnicke grupe, multikulturalnost i multikonfesijalnost, kakvi bakraci ta prava neka traze u zemlji odakle su dosli.

        1. Nije tebi lako Miodrag-e. To što si nabiflao pod „P.S“, ne da je nesuvislo, nego blage veze nema s mozgom i zdravim razumom. Zašta li ti rabiš tu tastaturu da mi je znati??

    2. @Crveno belo***Koliko je to „naše“ u stvari naše kada Srbija tamo nema ni zakonodavnu,sudsku ni izvršnu vlast?! O lojalnosti većinskog stanovništva Srbiji ne treba ni raspravljati!

      1. Jes bre 450 godina pod Turcima nije bilo nase, dve tri okupacije pod Nemcima isto tako pa je stvarno sramota sto nismo ostali Turci ako su nas Nemci tako brzo napustali. Evropska Turska bi u EU mnogo lakse sa nama starim EvroTurcima, a sta kazes?

    1. Ajd prvo da se odlučimo: jel je Kosovo Duša ili Srce…dok se ne zna šta je, džaba se kreči.

  7. Kome još nije jasno da je Kosovo 51. država SAD? Albanci su spremni da ginu za američku stvar, a Srbi da ratuju protiv SAD.

    1. Ko ce da ratuje protiv SAD ? O cemu to pricate glasu narodnjacki , jeste li proveravali skoro pritisak i secer ?

  8. Bednik. Prodao je utamnicenog kuma Seselja, prodao je porodicu, prodao je pravoslavnu veru, prodao je prijatelja Tomu, prodaće i zemlju. Jer, on je odrod, koji sve izdaje i prodaje.

    1. Kolonije nisu isto sto i teritorija na kojoj je nastala drzava. Posto si pao iz istorije sad lepo knjigu u ruke.

  9. Ma ovo je dobar dil. On ce da prizna Kosovo, a ovi ce dati jos para koje oni mogu da maznu. Extra za njih.

  10. Predsednik Vučić čini pravu stvar. Kosovo nam je omča oko vrata i on želi da nam je skine. Vučić ima hrabrost i integritet da se reši tog dela Srbije i na tome mu treba skinuti kapu.

    1. Prodaj svoj obraz i svoju imovinu ako ih imaš, tikvo bez korena.
      Tvoj predsednik neka proda svoju imovinu u Čupuljiću.
      Za Kosovo se ne pitate vi poltroni nego narod, a narod Kosovo NE DA!

      1. A šta kaže narod koji živi u Kosovu. Vi u Srbiju ne pitate za Kosovu ništa,nulla a ako hočete ratom onda izvolite nismo više goloruki ko 90te.

    2. Pa sto je onda lagao SRBE NA KOSOVU DA IH NECE PRODATI, I DA NECE NISTA POTPISATI i to nazivas hrabroscu, to se drgacije zove

  11. Ponekad mislim da političaka retorika pojedinih političara je glavni krivac za to sto se strasti ne stišavaju na BALKANU.
    To se ponajviše odražava na relacije Kosovo Srbija i Hrvatska.
    Čitajuči komentare skoro na svim portalima, kada se radi za neku informaciju ovakvog karaktera, sve sam sigurniji da naša psikologija je naopaka.
    Stvarno mu zavidim Titu koji je to ostvario dok je bio živ, tačno se vidi da nije bilo teško da se zapali.
    Još dugo če da patimo zarad svojih zabluda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.