Zapad podržava Vučića zbog kosovskog pitanja

Diplomate za Danas o stavu zapadnih država prema srpskom predsedniku

Ostavite komentar


  1. Srbi i Albanci bi trebalo sto pre da sednu i da vode dijalog,ali ovo sto rade ALbanci nema nigde.Svako vuce na svoju stranu,nas provociraju i nista pametno ne rade ni Albancima ni Srbima na KiM.Morace ovo prestati i to u skorije vreme.A ako su nesposobni da vode politiku neka se sto pre pojedinci sklone sa funkcija,pre svega mislim na Haradinaja

    1. Pre svega skloniti prvorodjenoga, Albanci znanu sta hoce, nas sveznalac se nasao u skripcu jer treba da ispuni sto je zapadnim prijateljima obecao, pa se sad koprca kao somina na suvo?

  2. To znaci da za takozvani zapad ne postoje ili su nistavni zivoti sedam miliona zitelja-crva koji zive u Crvljaku zvanom Srbija, pa tolerisu nepomenika da mahnita, maltretira , potkrada, tera iz zemlje koju rasprodaje kao vecinski vlasnik u pola cene i radi sta god mu padne na onu bolesnu i perverznu pamet ?! Dakle, u tom slucaju ni oni odista nista nisu bolji.

  3. Vi ste ga i doveli i bice tu dok ne odradi posao do kraja zato i imate poverenja u njega . Vama takav i treba poslusnik koji izvrsava vasa naredjenja a svoj sopstveni narod dovodi do ivice egzistencije . To vas ne zanima , ali vrlo brzo desice se narod kao sad u Tirani. I tamo imamo isto jednog tiranina koji je produkt zapada kome narod ce doci glave

  4. Vi ste ga i doveli i bice tu dok ne odradi posao do kraja zato i imate poverenja u njega . Vama takav i treba poslusnik koji izvrsava vasa naredjenja a svoj sopstveni narod dovodi do ivice egzistencije . To vas ne zanima , ali vrlo brzo desice se narod kao sad u Tirani. I tamo imamo isto jednog tiranina koji je produkt zapada kome narod ce doci glave

  5. AV je vec toliko toga predao Pristini da ga treba oterati sto pre a zapadnjake pozdraviti.

    1. Ne bih rekla da si rekao nesto smisleno i pametno. Vrati se malo u nazad nekih sest do deset godina i razmisli.

    1. Neverovatno ali tacno? Imace podrsku dok realizuje zahteve zapada a posle kao sa svakom gnjidom odbace ga kao prljav otirac? Samo se vi radujte takvoj podrsci.i uzivajte u zasluzenoj marendi (ako neznate sta je marenda pitajte Vulina, on je sad na obuci i objasni ce vam sve)?

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 9

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.