Zapad zaustavlja Jeremića?

Ostavite komentar


  1. Sad ce Jeremic dobiti crveni. Pa moze da se posveti predsednickim izborima u Srbiji!

  2. A, šta reći, šta drugo očekivati, posle svega što nam se dešavalo samo u poslednjih dvadesetak godina? Da ne zamaramo naše moždane ćelije i ulazimo u dublju prošlost jer od toga prosečnog Srbina odmah zaboli glava? Od 1980 godine, pa do današnjih dana, za "medjunarodnu zajednicu" pod šta se u 90% slučajeva podrazumevaju SAD i Velika Britanija a, u onih još 10% i Nemačka, dobar je i prihvatljiv svaki Srbin, koji izda sopstvenu otadžbinu i pljune po sopstvenom narodu. Svi oni, ali, BAŠ SVI, koji su se usudili da koriste svoje "sive moždane ćelije", svi oni koji su se usudili da "konsultuju" logiku i zdrav razum i postave sebi, i toj "medjunarodnoj zajednici", pitanje, bili su satanizovani tako što su o njima kreirane priče, da se radi o ekstremistima, srpskim šovinistima, velikosrbima i ljudima koji su odani svakom kršenju ljudskih prava i teroru. Da li je potrebno da navodim imena tih ljudi? Jeremić je bio političar ali, koliko je književnika, naučnika ili umetnika srpskog naroda proglašeno "recidivima prošlosti", samo zato što se nisu postideli sebe, svoga naroda i svoje zemlje? Samo zato što su se usudili da primete kako je rat kreiran na tlu bivše Jugoslavije išao malo drugačijim tokom a ne kako ga crtaju i prikazuju stratezi SAD, Velike Britanije i NATO-a. Prema tome, Jeremić bi bio izuzetan kandidat, poput Čedomira Jovanovića, samo da je izdao sopstvenu otadžbinu, da je učestvovao u "filovanju" priče o zločinačkom genetskom kodu kod Srba, o zločinima Rusije ali, i "humanosti" SAD.

  3. Simpatični SUNĐER BOB se hrabro borio i dosta koštao svoje sponzore. Ako sponzori ulože toloko novca i napora imaće svog čoveka na čelu Srbije.

  4. Pa nije valjda, deco moja, neko ocekivao da ce ovaj nas decak biti izabran za sekretara OUN? Nije on za to. On bi mozda jogao da bude dovar nastavnik u osnovnoj, ili srednjoj skoli. Ali i to je pod znakom pitanja, jer je mnogo umisljen. Meni se cini da bi njemu bilo najbolje da bude trgovacki putnik.

  5. "… najbolje da bude trgovacki putnik." Da prodaje maglu u Engleskoj 😀

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.