Zašto Ilić nije pominjao slike dok je sa Lončarem bio u vladi?

Da nije bilo ishitrenih izjava, prevazišle bi se nesuglasice NS i SNS
Dubravka Filipovski, bivša poslanica Nove Srbije, govori za Danas o razlazu sa Velimirom Ilićem

Ostavite komentar


  1. Dubravka zašto si toliko licemerna? Zameraš Velji na tajmingu, a sama se femkaš. Pozdravi nove-stare SNS drugarice-koleginice Aleksandru Tomić i Mariju Obradović.

  2. Za razliku od gospođe smatram da je ključno pitanje otkud ministar na fotografijama sa poznatim kriminalcima i u Šilerovoj a ne kada ih je i zbog čega objavio Velja Ilić. Zamena teza je doboro poznat manir u ponašanju Vučića i njegovih poslušnika tako da ništa dobro ne govori ni o gospođi Filipovski.

  3. Bolje ikad, nego nikad! A gospođi su se slike svidele, čim je odmah preletela u to jato!

  4. Biće gospodjo da u vašem pitanju Velji, zašto nije pokazviao slike dok je bio ministar, je odogovor na pitanje, a zašto Vi niste napustili Novu Srbiju, dok je Velja bio ministar, ili, zašto baš sada kada nema ni jednu funkciju.
    Lepo je biti dosledan, ali solednost je, kažu majka dogmatizma, pa ipak, javnost od vas očeukje, kao pravog andragoga, da se ne priključite SNS, već PUPS.u. A?.

  5. Ima i NJEN VELIMIR NEKU OD,,OMERTINIH,,BISERA,ZA SVAKI SLUČAJ,,.KADASE PIPCI HOBOTNICE OKOME I NA NJEGA I ,,KOLEGIJUM MU,,SLIKE NISU PROBLEM NEGO s Kojim je razlogom Ministar UOPŠTE bio u takvoj,,poziciji,, g,đo ex N.S,OD JUČE,IZ,,UBEĐENJA,,.ZA OVU VRSTU,,KARIJERE,, NIJE ZA DŽABE SINIŠA KOVAČEVIĆ PREKLOŽIO ZABRANU,,,KARIJERE,,NA TAJ,,OSVEŽENI,,NAČIN ,,RAZMIŠLJANJA,,..

  6. Znači li to da momak sa slike nije odgovoran. Koju to težinu ima pre ili posle slika, da li bi Ločar snosio odgovornost da je slika izašla na videlo ranije a da sada ne snosi nikakvu odgovornost. U pitaju je Lončar a ne Velja.

  7. "Zašto Ilić nije pominjao slike dok je sa Lončarem bio u vladi?"

    Ispravno pitanje,ali za njim sledi i moje : zašto gospođa,nakon onoga što je izneto,još uvek podržava vladu čiji je ministar na tim fotografijama ?

  8. Eeeee što bih voleo da ih jednog dana sve vidim fotografisane anfas i iz profila,sa sve evidencionim brojem…Dokle god ovakvih persona ima,nema nama berićeta sem sirćeta!!!

  9. Jos ce da zatvore Velju sto je otkrio ej Ministra sa mafijom alo bre MINISTAR. Ja mislim da je to fotomorgana alo Ministar

  10. Ja ne pripadam nijednoj stranci, smatram da je suštinsko pitanje zašto gospođa Filipovski nije vratila mandat Novoj Srbiji, obzirom da je ISKLJUČIVO kao član stranke NS ušla u parlament. Zato draga gospođo, prvo vratite mandat, pa tek onda delite moralne lekcije drugima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.