Zašto je baš Šapić izabran za „terensku kampanju“ naprednjaka?

Sagovornici Danasa o razlozima zbog kojih je nedavno imenovani potpredsednik SNS počeo da obilazi Srbiju

Ostavite komentar


  1. Novi Sad ne pamti lošijeg gradonačelnika i većeg poltrona od Miloša Vučevića! Najveći konkurent mu je njegov otac koji je bio predsednik skupštine i koji je svojim kadriranjem uspeo da novosadski sport potpuno uništi! Sramota me je što sam Novosadjanin!

  2. Šapuću , da si mogao sa Vučićem ne bi osnovao svoju stranku a sada kao imate „zajednički jezik “ !
    Uredu tvoja odluka ali to što ćeš u predizbornu kampanju da pričaš umesto njega nije pametno i neće ti niko VEROVATI , zato što i sam Vučić kada obeća 90% NE ispini !
    Igubićeš i N. BEOGRAD !

  3. Ma jeste . . . Sapic im je mnogo dosadan sa svojim molbama za legalizaciju svojih “ divljih “ nekretnina pa su ga se otarasili saljuci ga po $n$ vukojebinama . . . a i Vesic mu je opalio “ samar “ dajuci sportske hale , bazene i teniske terene ( na Dorcolu ) familiji Djokovic , na 20 godina , namestajici ( kako samo on Vesic zna ) javni tender za zakup . . .

  4. Gradonačelnik Novog Beograda?Predsednik opštine jer nbgd nije grad.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.