Zašto je Rama „brat“, a Milanović „dušmanin“: Ko je iskreni prijatelj Srbije?

Ostavite komentar


  1. Zašto je Rama „brat“, a Milanović „dušmanin“: Ko je iskreni prijatelj Srbije? Ni jedno ni drugo !!!

  2. Braca?…..ma vise ni majke ne radjaju brace i sestre. Samo interes i interes. I tacka. Svi su oni drugari i znaju sta rade . Mi, obican narod smo ovce. Bilo …i bice. Tacka.

  3. cesto putujem i na Kosovo i u Albaniju. Neverovatno koliko je Vucic popularan medju Albancima. Kazu konacno neko sa kim moze nesto da se dogovori…

  4. A zbog čega se ne uspostave bolji odnosi sa Rumunijom? Prijateljska je zemlja, nije priznala Kosovo, lepa je zemlja… U 21. veku između Beograda i Temišvara, koji su udaljeni samo nekih 160 km, ne postoji nijedna direktna linija prevoza (ni voz, ni autobus). Takva veza ne postoji čak ni između Vršca i Temišvara. Toliko o tome da ova vlast radi u interesu naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.