Zašto nije došlo do pravih reformi nakon pada režima Slobodana Miloševića?

Arhiva Danasa: Izdanja od 31. jula do 6. avgusta 2003. godine

Ostavite komentar


  1. Nisam ni pročitao tekst jer se sećam tog perioda. Jednostavno, nisu imali m* za tako nešto. Da hapse, zatvaraju, zabrane SPS i SRS. Ali to je i logično, ovo su bile demokrate.

  2. I bolje da nije. Nije došlo ni do reforme međunarodnog poretka pa se MKS ne oglašava s tim u vezi. Ima tu nešto trulo.

  3. I bolje da nije. Nije došlo ni do reforme međunarodnog poretka pa se MKS ne oglašava s tim u vezi. Ima tu nešto trulo.

  4. Glupo pitanje. Što da menjam sistem koji mi omogućuje da se brzo obogatim. Kupim šećeranu, PKB – etu, luku Bgd itd. Stvarno glupi pitanje i obrazloženje.

  5. Sto ne objavljujete sve komentare. DOS se obrukao i raspao kao što se i dalje cepa ova današnja opozicija.

  6. Ko sad pa ta MKG? Ko se jos njih seća u moru kriznih grupa i delegacija koje Ameri i impotentna EU pravi i salje nam? Nego kad smo kod Svilanovića i Djelića, nikad veci ološ nije bio u Srbiji na takvim mestima u odsudnim vremenima. Sve je nioh Djondji vukao na grbači a oni, jalovi, glupi, nesposobni i podmitljivi pretekli njega!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.