Zašto opoziciona desnica nije među organizatorima protesta „Srbija protiv nasilja“?

Ostavite komentar


  1. Desnicare to ne zanima, oni su isti kao i ovi na vlasti. Njih zanima samo srbovanje.

  2. Zavetnike je stvorio Vučić, a Obradović manje više sve što radi deluje kao da je pitao Vučića šta da radi

  3. Hahaha… Naredio vam Ruski ambasador da ne ucestvujete u kako oni kazu, obojenim revolucijama…

  4. Pobogu urednici Danasa treba li nam ovakav tekst? Sta je ce ta opozicija na ovim protestima? Mucnite malo glavom. Vecina sveta ne bi izasla na ulicu da se oni prikljuce. Bas ste razocaravajuci.

  5. Dveri ne ucestvuju sa Djilasom zato sto je on Vucicev trojanski konj. Narod je protiv sankcija Rusiji i francusko nemackog predloga a Djilas je za. U tome je problem

  6. Zato sto sa rezimom nikako da postignu cenu za preletanje i pridruzivanje rezima.

  7. Možda nisu protiv nasilja, možda imaju dojavu da će preostali Belivučićevi Mesari da prave haos na ulici pa da ne dobiju po njonjama sede kid kuće a možda nisu prava opozicija pa ne bi da sekiraju Šefa i rizikuju obećana mesta u Skupštini, preduzećima, odborima itd.

  8. Протест не треба и не сме нико да приписује себи. Народ је на улицама а не политичке странке што би хтели да нам наметну службе Пентагона. Преварили су нас и понизили 2000 године. Надам се да ћемо овог пута избећи њихове замке.

  9. Молим да ми дозволите коментар на коментар. Ако Хрвати, ,,хрватују,, , муслимани и Албанци такође и то на светском нивоу, зашто Срби не смеју да Србују. Хвала.

  10. Opoziciona desnica ne zna sta ce sa sobom a kamoli da podrzavaju proteste protiv vlasti

  11. Boško je tu, a nije tu, za slučaj da nešto krene po zlu – on onda ipak nije tu…

  12. Kako se ti boris protiv nasilja?Da saljes vojsku na Kosovo?Jel to tvoja borba ?Da ginemo?Sto ne vodis sps na Kosovo da ratuje ,oni su ga i izgubili,jer im nista nije sveto.Neznalice ,bedo moralna.Muka mi je od vas nakaradnih mozgica .

  13. Ja se ne slazem sa njihovom politikom uopste a i sumnjivi su generalno kao Vuciceva podmetacina.Ako bude stani pani za njega pravili bi oni koaliciju .

  14. Nisu tu papirološki, ali i te kako pokrivaju leđa i zalažu se za iste ciljeve kao i oni koji su se potpisali kao organizatori protesta. Svi su oni jedno i tu nema razlike.

  15. Zato što je Vučić sluga Moskve, a srpskom „desnicom“ upravlja KGB.

  16. Protest“Srbija protiv nasilja“ je protest građana,deda i baka,roditelja i dece!
    Neoprostivo je koristiti ovaj protest u političke svrhe i od vladajućih stranki i od
    opozicije.Svi žalimo za izgubljenima i ne želimo mešanje politike u našu bol!!!

  17. Појединци из поменутих странака су били у протестној шетњи као грађани, а посебна је ствар је нечијег злонамерног тумачења и манипулисања ко је био, а ко није, и зашто је ко био или није био.

  18. Boki

    Srpski narod na Kosovu gine uveliko i neorestano, zatire mu se svaki trag i ukidaju osnovna ljudska prava, a tebe bas briga! Vazno da tebi ne fali dlaka s glave, to je tvoja borba protiv nasilja. Svaka cast!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.