Zašto se bošnjačke partije ne priključuju građanskim protestima?

Danas.rs istražuje: Zukorlić za izbore, ostali razmišljaju

Ostavite komentar


  1. „Tokom višegodišnjeg odsustva Sulejmana Ugljanina, deo stranke oko Rasima Ljajića kreće drugačijim političkim pravcem i dolazi do njihovog potpunog razmimoilaženja. SDP je nastala 1994. izdvajanjem iz SDA, pod nazivom Koalicija za Sandžak, čiji je osnivač bio Ljajić.“ Ne, Safeta, nije ovako, kako ste naveli,bilo. Tokom odsustva g-dina Ugljanina, doslo je do njegova smene, a za novog predsednika SDA izabran je Ljajić. Tek nakon njegovog povratka 1996. god formira novu stranku SDA za Jugoslaviju, tako da on ne može nikako da slavi 28 godina postojanja. To može da slavi SDP, koja je nastala iz SDA, formirane 1990.god, promenivši ime. Pogledajte savezne i lokalne izbore 2000.god, pod kojim je imenom nastupala stranka R. Ljajića, pa će Vam sve biti jasno i u buduće, nadam se, nećete praviti ovakve greške i pogrešno obaveštavati narod.

  2. Potpredsednik SDP H. Memic kaze da hajka na Ljajica od strane Seselja i Zukorlica ,,traje,, godinama. Kad se Zukorlic ukljucio u politiku a kad se Seselj vratio iz Haga svi dobro znamo sto znaci da Memic LAZE kao malo dijete na tutu.
    I drugo sto mije zapala za oko izjava toticnog, da je racunica ,,cista,, kada udju u koaliciju Suljo i Rasim uvijek ce pobjediti Zukorlica………
    Lako je zakljuciti da se hostapleri bore za vlast a ne za narod i drzavu, sjede i gledaju prema Beogradu i ko pobjedi u Beogradu Bosnjacke hostaplerske partije i vodje ce biti na njegovoj strani, sve sami ulizice i poltroni te prodane duse, munafici i lazovi…
    Ako neko nesto pametno ocekuje iz Sandzaka tome nijesu sve ovce na broju…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.