Zašto se na RTS nije mogla čuti himna Hrvatske u prenosima iz Katara?

Ostavite komentar


  1. Još smo mnogo bedniji i jadniji s ovakvim postupcima (divljaštvom) koje ne prestaje skoro 35 godina, a samim tim je Hrvatima još slađe i mogu još više da likuju. Čestitam im na trećem mestu.

  2. Možemo mi sad da pričamo i da nekažem šta a oni su TREĆI na SVETU i svaka im čast Bravo za komšije

  3. Hrvatska himna nije se kogla čuti na rts jer je je rts propagandni, partijski ratnohuškački servis sns, a ne javni servis u službi informisanja svih građana Srbije,.

  4. Због чега сте толико малициозни? Ако Вам то нико није рекао на овом првенству се није чуло 95% химни, а то су требали Ваши чланови у РЕМ-у да инсистирају пре почетка првенства како би РТС била у обавези да се укључи у пренос пре интонирања химни.

  5. Ni je se cula himna na RTS-u jel nam je krivo sto su hrvati bolji od nas u fudbalu a i sobzirom da smo kvaran narod nevolimo sami sebe a ne druge

  6. Osim na našim utakmicama i u finalu, nije puštana nijedna himna. Nema veze sa Hrvatskom. Totalno nepoštovanje RTS-a.

  7. Od RTS-a se to i moglo ocekivati. Velika sramota a vatrenima od srca sve čestitke, ljudi igraju fudbal.

  8. Hahaha, lepa srpska pesma: „Hrvatsku himnu „Lijepa naša domovino“ komponovao je Srbin graničar Josif Runjanin, koji je rođen 8. decembra 1821. u Vinkovcima, a umro 2. februara 1878. u Novom Sadu, gde je i sahranjen na pravoslavnom groblju.
    Melodiju „Boze pravde“ je komponovao Davorin Jenko, Slovenac!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.