Zaustavite linč političkih neistomišljenika

Opština Čajetina zatražila zaštitu ambasada od državnih organa Srbije

Ostavite komentar


  1. Čovek je veliki demagog!Na Zlatiboru cveta divlja nelegalna gradnja od para stečenih trgovinom narkoticima.To je najkorumpiraniji kraj u Srbiji.Učestvovao je u kampanji za lokalne izbore u Bosni a i želi biti predsednik Srbije,a finansijeri budžeta i kampanje narko-mafija.

  2. Taktika AV i SNS, od kada su dosli na vlast je da optuzuje predhodnu vlast i politicke neistomiljenike da su lopovi i da su opljackali Srbiju.Za opanjkavanje koriste i sednice skupstine Srbije kako bi biracima u direktnom TV prenosu "oblatili" opoziciju ali nikako da se obrate policiji i pravosudju. Vlast koja je 2012.godine zatekla dug od oko 15 milijardi evra, za manje od 5 godina zaduzila se jos 10 milijardi. Zato podrska GOSPODINU STAMATOVICU.

  3. O čemu on priča? Pa, zar on nije deo vladajuče kolacije na republičkom nivou, a šef njegove stranke poslanik!

  4. puna podrška g. stamatoviću. čudno je da se obraća stranim ambasadama, a na republičkom nivou njegova stranka je u koaliciji sa snsom.

  5. Da se vise ne bi trazila zastita "mrske" Evrope od drzavnih organa Srbije najbolje je postaviti Stamatovica iz Cajetine za predsednika Srbije. Razlika sa sadasnjim presidentom Tomom iz Siminog hana -pored Cajetine …se ne bi ni osetila.

  6. Zasto sekiracija. Vazno je da je Bojana Bozanic, na konkursu u kome su uslovi bili zavrsene cetiri godine fakulteta, izabrana za direktora Gondole. Valjda je Nikolic kao nepismen povukao nogu za mesto predsednika, pa se cak i ovaj, koji je karijeru zapoceo kao zidar na Zlatiboru, kandiduje za predsednika. Da li je moguce prespavati ovo vreme, i nadati se necem normalnom

  7. E Miki verovatno nezna da je taj zidar prilikom prve kandidature oduvao konkurenciju, danas dan uvek ima oko 60% glasova jer ga ljudi znaju kao postenog iako je zidar. Otvoreno nije pristalica koalicije sa sns ali je bio u manjini u stranci. Brani hiljade hektara Zlatibora koji su narodno dobro da ih neuzme jedan covek. Inevidim sta je tu lose, verovatno nismo navikli da postoje ovakvi ljudi. Zaposljava gradjane, otvara radna mesta i niko nezivi tako tesko, hvala mu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.