Zdravko Ponoš i Vuk Jeremić sviraju balalajku

Dušan Janjić, direktor Foruma za etničke odnose, za Danas, o izjavi funkcionera Narodne stranke da će Amerikanci probati da ostvare svoje ciljeve sa "slabim Vučićem"

Ostavite komentar


  1. Opozicija nema nikakve šanse na izborima.Oni to dobro znaju pa prizivaju strani faktor da smeni Vučića.
    Izbori se dobijaju sredstvima iz budžeta.Podeli se neka plata i penzija više i eto još četiri godine vlasti.

  2. Vučić jeste u priličnim problemima, kako da objasni sve više afera i promašaja. Ali upravo to je dodatna opasnost, jer je ranjena zver najopasnija. Ne biraju se i neće se birati sredstva.
    Kome nije jasno da je na delu politika „spaljene zemlje“, i sve da nam posle izbora dođe vlada Norveške, šanse za njen opstanak duže od 6-12 meseci je skoro nikakav, ne vredi mu ni objašnjavati.
    Ovo potpirivanje „vatre“ u NS i opoziciji, nam sigurno neće biti od koristi.

Ostavite komentar


Politika

Izigravanjem se, ipak, ne može do članstva u Savetu Evrope: Priština ne namerava da formira ZSO 10

Izigravanjem se, ipak, ne može do članstva u Savetu Evrope: Priština ne namerava da formira ZSO

Priština nema nikakvu ozbiljnu nameru kada je u pitanju formiranje ZSO, a kako Komitet ministara Saveta Evrope nije doneo odluku o sazivanju vanrednog sastanka na kojem bi odlučivali o prijemu Prištine, ranija najava šefice prištinske diplomatije Gervale Švarc da će kosovske vlasti izraditi nacrt statuta ZSO i uputi ga Ustavnom sudu, neuspeo je pokušaj izigravanja dela međunarodne zajednice.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.