Zdravko Ponoš u intervjuu za Nacional iz Prištine govorio o tome ko i zašto jedini ostaje na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Pre svega,posteno i racionalno razmisljanje skolovanog vojnika.Generale,bravo.Srbija moze da bira u ovoj psihozi tzv gubitka teritorija da se obraca evropskom i medjunarodnom sudu pravde UN,da se vidi kako stoji postovanje pravnog sisema u svetu ili da se ide u apsurdnost rata.Uci se od pogresaka u istoriji jer zivot ne ceka i ne priznaje zamrznute konflikte.

  2. Citam komentar da je Ponoševa analiza subjektivna i ne bazira se na verifikovanim dokazima. A koji su to verifikovani dokazi, i ko ih uopšte verifikuje? Vučić ?Kurti? Ili je ipak bitno ono što je vidljivo i očigledno na samom terenu i iz cega se mogu izvuci logicni zaključci, čak i ako niste prisustvovali razgovorima u kojima su postizani usmeni dogovori koji se prikrivaju.

  3. Postovani Filipe u cemu je razlika izmedju vase analize onoga sto je rekao G-din. Ponos i onoga sto ste vi rekli u osvrt na ono sto je rekao G-din. Ponos? Nisam strucan kao vi i G-din. Ponos i nemam sve podatke da bih mogao da kazem svoje misljenje, ali analiza G-din. Ponosa mi se mnogo vise dopada od vase analize na analizu.
    Postovani Svi Srbi, ok sve samo zaboravite na rat bilo ga je dosta na ovim prostorima, a sa NATO ratovati jedan probao pa kapitulirao, sta vi zelite da postignete unapred izgubljenim ratom.
    Ziveli

  4. @Filip
    Stekao sam utisak da niste sa dovoljnom pažnjom pročitali tekst gospodina Zdravka Ponoša u kome bih posebno izdvojio kraj njegovog intervjua.

  5. Vrlo dobro gospodine generale! Ovi 13 godina bitku vode i puna im usta borbe i pobeda za Srbiju , a sve izgubise.

  6. Prepametan čovjek, on bi izveo Srbiju na pravi put,ali je sam nažalost… svaka mu je točna

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.