Zdravko Ponoš: Sigurno će biti drugog kruga

Ostavite komentar


  1. A ja (po)mislio da mu je (vuku j.) bivsi razredni staresina shef izborne kampanje ?Sta to treba Ponosu ??? A za njega sam do sada mislio da je ok ?? Covek uci dok je ziv ! I Ponos je mogao nesto da nauci,npr. od Dusana Dude Ivkovica !!

  2. Ako se desi drugi krug, gde očigledno Vuk Jeremić ima najviše šanse da se kvalifikuje, mislim da neće dobiti podršku od ovih "urbanih" baš iz razloga što je on za narod u najširem spektru najprihvatljivija opcija, te ugorozava narcisoidno – mazohističke porive ovih i kruga dvojke. Svi bi oni tamo da budu Mihiz, ali malo uljuljkanija varijanta.

  3. Gospodin Ponoš je za sve u pravu. Vučić ne da nam se popeo na glavu već i u mozak kljuje.Neverovatno kakva dosada od čoveka.

  4. Vuciceve televizije sprovode psiholoski eksperiment nad starijom populacijom.
    Taj recept je koristio Sloba .Dragi penzioneri, znam da niste svi isti i da ne provodite dane cekajuci na besplatne koverte u posti.Uticite na svoje prijatelje da se osveste i otrgnu iz kandzi ove gebelsovske propagande.Ovo je zemlja vase dece i unucica.Glasajte protiv fasizma, kao kada ste bili mladi!

  5. Mantra o drugom krugu nepije vodu vise ni kod vrabaca na grani. Cela opozicija prenosi istu mantru kao da im je neko uvali titovu stafetu, pa je svakodnevno prebacuju iz ruke u ruku kao vruc krompir. U pricu o drugom krugu neveruju ni sami akteri, ali je prica o drugom krugu i mogucnosti kradje jedini adut da se opravda licni krah na izborima. Da bi bilo drugog kruga opozicija mora da da osvoji preko 50%, a da li je to moguce? Realno gledano nije. Nije jer opozicija nema snage da mobilise svoje biracko telo. Kako vi nekog da ubedite da izadje danas da glasa za vas, a sutra za nekog drugog. To je psihicka igra za biracko telo. Kako ce Boris Tadic da mobilise svoje biracko telo da glasa za Vuka Jeremica kad je kolko juce pricao sve najgore o njemu. Kako DS da mobilise svoje glasace da glasa za Jankovica kad su jedina ozbiljnija stranka, (kako sami sebe krste), nema svog kandidata i pored lidera kakav je Sutanovac vec mora da daje podrasku Sasi Jankovicu i to skupa sa Zivkovicem koji je DS cak krstio kao "sektu". Lepo zvuci prica o drugom krugu, ali kod ovakve opozicije, koja koristi kampanju kao otvoreni "rat" protiv Vucica bez plana i programa sa ozbiljnim resenjima nema cemu da se nada na izborima…..

  6. Ipak treba navesti relevantne cinjenice iz biografije "direktora kampanje". On je napustio vojsku u kojoj je bio oficir cim je poceo rat /odnosno dezertirao, a to je krivicno delo/. Nikad nije komandovao ni vodu ni ceti, nikad nije bio na terenu. I kao takvog ga je Tadic postavio za nacelnika Generalstaba, na sramotu cele ponosite vojske. I dalje, bio je u MSP u vreme Jeremica, a nije nikad bio ni diplomata, ne zna nijedan strani jezik i nikad nije bio ni na kakvoj diplomatskoj sluzbi. To su sve proverljive cinjenice i vazne su za kontekst, nisu uvredljive, a nije ni jasno da li je i kada tacno Ponos bio politicki aktivan osim u DS

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.