Zelena stranka pozvala Nebojšu Zelenovića i Sašu Paunovića u koaliciju za parlamentarne izbore

Ostavite komentar


  1. hahahaha, eto kako nije planirao da izađe na izbore. sve je već bilo dogovoreno samo se prevario, ne kopčamo se svi na leđima.

  2. Ovaj me poziv podseća na vic kada slon i miš idu preko mosta i miš kaže: ala tutnjimo!

  3. Podrska Zelenovicu i Paunovicu da odbrane svoje gradove ali Bojkot svih drugih izbora

  4. Ni u kom slučaju, izlaskom ovih skojevaca, nije ugrožen bojkot izbora i nadolazećiš talas nezadovoljstva gradjana Ekspoze Radulovića je učvrstio uverenje gradjana da je bojkot jedino demokratsko rešenje za promenu političkog i ekonomskog sistema. Zelenović je produžena ruka minera Petrovića ali je očigledno da će biti lustrirani i pored velikih novaca koji su u igri.

  5. Ako je neko ogrezao u dilovima, to je Čabradi predsednik Slovačke stranke nacionalne manjine koji sebe naziva zelenim?! Bio je u vlasti u Novom Sadu posle 5. oktobra, bio je u sumljivim biznis varijantama oko smeća u gradovima Srbije (istražite…), bio je sada u vlasti u Novom Sadu, Vojvodini i samo jednom za 4 godine govorio u Narodnoj skupštini.
    Pitajte ga koliko je para uzeo iz budžeta za ove 4 godine kao predstavnik Slovaka pod kvazi nazivom zelenih? 48 meseci po 1.000.000

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.