Zelena stranka pozvala Nebojšu Zelenovića i Sašu Paunovića u koaliciju za parlamentarne izbore 1Foto: Medija centar Beograd

Predsednik Zelene stranke Goran Čabradi pozvao je danas gradonačelnike Šapca Nebojšu Zelenovića i predsednika opštine Paraćin Sašu Paunovića da sa tom strankom uđu u koaliciju za „bolju, kulturniju i pristojniju“ Srbiju i da kako je naveo, osim na lokalnim, učestvuju i na parlamentarnim izborima.

Čabradi je u pozivu ocenio da budućnost Srbije mogu stvarati „samo ljudi koji nisu učestvovali ni u jednoj podeli vlasti od 1990. godine, već koji su se dokazali u svojim sredinama i u svom biznisu i koji su u politiku ušli bez balasta dilova, dugova ili sukoba iz prošlosti“.

„Paunović i Zelenović su u svojim sredinama potvrdili kapacitet modernih političara, zato ih pozivam da se u interesu Srbije odvaže i iskorače iz lokalne politike i zajedno sa Zelenom strankom nastupe na predstojećim parlamentarnim izborima“, naveo je Čabradi a prenela Zelena stranka.

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović izjavio je ranije da je Glavni odbor stranke Zajedno za Srbiju (ZZS), na čijem je čelu, doneo odluku o učešću na lokalnim izborima u Šapcu, i da, kako je rekao, „brani normalan život u Šapcu“.

Predsednik opštine Paraćin i zamenik predsednika Demokratske stranke (DS) Saša Paunović izjavio je ranije da još nije doneo odluku da li će izaći na lokalne izbore u Paraćinu ali i dodao da vidi razliku u izbornim uslovima u Paraćinu i Šapcu u odnosu na druge gradove u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari